Close
Log Ind Opret Bruger

Zoneterapi

 • 22 marts 2004, 13:26

  Hej…

  Jeg er ny i dette forum, men har dog kigget lidt efter gode råd. JEg tænkte bare om der er nogle der har noget erfaring med zoneterapi? Vi har startet vores baby-projekt i aug. 2003 og der er ikke sket noget endnu, så var det at jeg i sidste måned har forsøgt zoneterapi – og ville bare høre om det er noget andre kender noget til????

  22. marts 2004 kl. 15:55

  Hej Pipsen

  Vil først starte med at byde dig velkommen til dette forum. Du er kommet til stedet hvor der ikke findes dumme spørgsmål og der er næsten altid en eller anden som har en forklaring til ens spørgsmål.

  Til dit spørgsmål om zoneterpi, kan jeg fortælle dig, at jeg har nu fået 3 behandlinger og i dag står jeg med en postiv g-test i hånden. Så min erfaring med zoneterapi er rigtig god.

  Jeg valgte zoneterapi fordi min krop har været meget i ubalance efter jeg den 24.september mistede min lille nyfødte søn. Min mand og jeg har siden november forsøgt os igen, men uden held. Med andre ord, kan på det varmeste anbefale zoneterapi til alle som gerne vil være gravide.

  Et andet middel, som jeg også har taget de sidste 3 måneder er et produkt, som hedder Royal force. Det er et naturmedicinprodukt som ingen skade er til. Det sætter gang i ens ægløsning, så måske er det et forsøg værd. Det kan købes hos matas og koster 90 kr for 30 stk. Det er lidt dyrt, men hvad gør man ikke..

  Ønsker dig alt mulig held og lykke

  Knus fra

  Bambi

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.