Close
Log Ind Opret Bruger

2x underkropsstilling :/

 • 5 maj 2014, 15:51

  Så blev det min tur til at søge erfaringer blandt alle jer mm’er 🙂 Jeg fik i december 2011 en dejlig dreng, som blev taget ved kejsersnit pga uk (vendingsforsøg mislykkedes)
  Nu er jeg så gravid igen (35+3) og har i dag været til jm, som bekræftede mine bange anelser. Denne baby ligger også i uk, øv øv øv! Vidste det jo godt, da jeg kan mærke babyen ligger nøjagtigt som sidste gang og jeg mærker langt de fleste spark ned i skridtet, men er alligevel slået ud over beskeden. Havde sådan håbet jeg tog fejl!! Havde glædet mig til en almindelig fødsel (følte mig snydt for en fantastisk oplevelse sidst) og tænkte, hvad er oddsene for uk 2 gange…
  Nå, men nu er planen så, at jeg skal til jm igen på mandag (36+3) med henblik på at få en tid til vendingsforsøg præcis 37+0, hvis babyen ikke har vendt sig af sig selv inden da, men er meget pessimistisk omkring det hele. Tænker det mislykkedes som sidst og at jeg endnu en gang skal gennem et kejsersnit.
  Kunne godt tænke mig at høre erfaringer fra andre der har været gennem lignende. Endte vendingsforsøget godt 2. gang? Vendte baby sig af sig selv? Besluttede i jer for sædefødsel? Gode råd eller andre erfaringer?
  På forhånd tak 🙂

  Avatar
  Anonym
  5. maj 2014 kl. 16:54

  Mine to første lå i UK. De ville ikke lave vendingsforsøg første gang, da jeg havde et chorionbånd. Anden gang ville de ikke forsøge at vende da jeg jo så havde et kejsersnitar – min læge synes det var for farligt.
  Jeg havde heller ikke selv lyst til vendingsforsøg, da min livmoder har en sjov form og jeg følte at der var en grund til at de lå sådan.
  Min tredje lå med hovedet nedad, men grundet 2x kejsersnit fik jeg ikke lov at føde normalt.
  Men jeg har tre sunde og raske børn, så er godt tilfreds 😉

  5. maj 2014 kl. 17:03

  Tak for dit svar 🙂 kan heller ikke lade være med at tænke på, at der måske er en grund til at de ligger sig i uk.. Og skal jeg så gå ind og gå imod ‘naturen’, det er jeg heller ikke helt sikker på, jeg har lyst til..
  Men omvendt, hvis det nu lykkedes, ville det bare være så fedt. Jm snakkede overhovedet ikke om, at mit tidligere kejsersnit skulle være et problem. Det må jeg hellere spørge mere ind til, til næste konsultation.
  Og ja, det vigtigste er da de skønne børn der uanset hvad kommer ud af det, men for søren hvor ville jeg gerne føde selv 🙂

  5. maj 2014 kl. 19:24

  12. maj 2014 kl. 17:26

   Hej

  Har først set din tråd i dag. Hvad blev det så til? 

  Selv ville jeg uden tvivl forsøge et vendingsforsøg. Risiciene er trods alt mindre end dem, der er ved et KS.

  Jeg kan bestemt anbefale en sædefødsel – Prøv at læse beretningerne under sædefødselsstatistikken øverst under de låste tråde.

  12. maj 2014 kl. 20:47

  Hej 🙂 har været ved km i dag og har fået en tid til vendingsforsøg på torsdag. Blev enig med mig selv om, jeg bliver nødt til at prøve. Tænk nu hvis det lykkedes, det ville være så fedt. Håber så meget de kan få vendt den lille.. Tak for tippet, vil helt sikkert ind og læse om de forskellige beretninger 🙂

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.