Close
Log Ind Opret Bruger

Vores pige vil bare ikke i dagpleje (alle på MM)

Tagget: 

 • 14 august 2012, 13:55

  Ja vores datter (som er ca 2½ år) har verdens sødeste dagplejer. De laver rigtig mange ting og er ofte ude (hvilket vores datter elsker over alt på jorden).

  Alligevel er i i den situation (og har nærmest været det siden hun startede som 11 måneder gammel), at hun ikke vil i dagpleje. Det tog 3 måneder at køre hende ind – hun skreg som en stukket gris når man afleverede, men dagplejeren kunne jo ringe 5 efter man var gået og man kunne høre hun var glad og i godt humør. Dagplejeren havde aldrig oplevet nogen som blev ved med at skrige hver morgen SÅ længe

  Derhjemme kan man ikke snakke om dagplejeren uden at vores datter siger " Ikke lotte, ikke lotte, ikke lotte". Hvis vi kører forbi hvor hun bor er det det samme. Hun er lykkelig når hun ikke skal afsted. Vi havde en kort periode hvor der ikke var ret megen ballade når hun skulle afsted om morgenen (hun vil ofte ikke med hjem når man henter hende), men nu er vi tilbage til gråd etc. når vi aflevere.

  Det er oftest far der henter og aflevere og det bliver KUN værre når det er mig der aflevere .

  Der er INGEN af de andre børn i dagplejen der har det som hende og når vi er på besøg etc. er hun glad for at vise rundt, kysser og knuser dagplejeren etc.

  Jeg har bare kronisk dårlig samvittighed over at hun skal afsted hver morgen, men jeg snakker KUN positivt om dagplejeren og prøver at få det ind i vores normale samtaler, men hun lukker i som en østers hvis det bliver omtalt – kun "ikke lotte, ikke lotte" er hendes kommentar.

  Vi prøver at hente hende lidt tidligere nogle dage, hun bliver passet af bedsteforældre hver anden fredag etc. men intet hjælper. Som hun selv siger, vil hun være hjemme med mor og far.

  Er der nogle der har stået i samme situation eller har nogle erfaringer de vil dele?

  Ps. nej jeg ønsker ikke at være hjemmegående, men lige nu glæder jeg mig til at gå på barsel for så kan jeg jo hente tidligt hver dag!

  13. september 2021 kl. 09:04

  Hej

  13. september 2021 kl. 18:51

  Jeg er selv mor til to, venter nummer tre.

  Kort fortalt så har jeg oplevet både gode og dårlige dagplejere. Jeres dagplejemor kan jo sagtens have en god kemi med dig/jer, men ikke jeres barn. Men i mine øjne duer det ikke, hvis barnet ikke er glad. Og det er hun jo ikke i jeres tilfælde. I har virkelig givet det en chance. Derfor ville jeg som mor, søge om at få hende flyttet og forklare dagplejemoren, at det blot handler om at jeres barn ikke har dne rette kemi med hende. Ikke hendes evner.

  I det voksne liv kan vi heller ikke lide alle omkring os. Men modsat voksne, så reagerer barnet kun på følelser.

  Jeg lærte selv desværre alt for sent, at jeg skulle have taget mit barns oplevelse af dagplejen alvorligt. Ikke at han tog skade, hun var sød men opfyldt bare ikke hans behov og han var sjældent glad. Her skulle jeg som mor jo være der for mit barn, ikke dagplejere.

  Jeg går ind for at vi gør alt for at samarbejde med personalet, men i jeres tilfælde er alt jo gjort. Det er synd for jeres pige, at hun har det sådan og derfor  ville jeg finde en ny dagpleje mor, hun også kender lidt til. Altså måske en gæstedagplejer.

  13. september 2021 kl. 20:49

  Tråden er 9 år gammel – tænker de har fundet en løsning.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.