Close
Log Ind Opret Bruger

Voldig eksmand

 • 5 februar 2008, 19:48

  jeg skriver i dette forum, da jeg er en frusreret 25 årige pige.

  Nu kommer min historie. Jeg har en datter på 3 år sammen med min eks, vi prøvede 1 måned at få det til at køre nu 3 år efter. Jeg var bange, og sagde stop eftersom han havde det meget med at al skyld for alting skulle ligge på mine skuldre, samt sige en masse ting, han bagefter ikke mente. Jeg er meget nærtagende, og har svært ved at glemme alt det han ikke mente alligevel. Jeg sagde stop, og vil den efterfølgende dag hente nogle bånd hos ham jeg aldrig har fået fra min fødsel m den første. Ligeledes var der er privat bånd af os jeg gerne vil vi ødelagde sammen, så igen af os havde det, og havde det godt. Det ville han ikke udlevere, og jeg sagde at jeg blev der til han fandt det.. Det gjorde han ikke, jeg åbenede en skuffe, og så skete det. Han tog armen om min hals og trak mig ud i gangen. Jeg mistede kræfterne i benene og han kastede mig ind i et skab, og sagde din sindsyge kælling, du skal bare ud nu. Da han havde kastet mig ind i skabet med mit hoved, så jeg stjerner og skreg av, men han fortsatte. Han bad mig rejse mig oåp, men sagde jeg ikke kunne, hvorefter han skubbede mig ud af døren, og smed mine briller efter.

  Jeg var frustreret og havde aldrig forestillet mig dette, jeg meldte ham til politiet. Men de tog mig ikke alvorlig, og skrev husspetakel og bad os løse vores problemer på en anden måde fremover..

  Nu står jeg og er gravid med hans barn i 5 uge. På den ene side er jeg super glad, på den anden side er jeg dybt ullykkelig. Jeg har altid ønsket mig et barn mere, og gerne en helsøster til min datter. Men frygter den side jeg så af hendes far. Jeg prøvede at ringe til ham, i håb om han vil tag tlf og sige han overreagerede, men var kold. Jeg skrev til ham jeg var frustreret og rystet over det han havde gjort imod mig, men stadig ingen respons.

  Er frustreret over han ingen dårlig samvittighed har.. Og det gør mig så ondt.. Et eller andet sted elsker jeg jo stadig den mand..

  Men omvendt vil jeg gerne videre.. Men skal jeg beholde barnet??? jeg tror ikke jeg kan gi slip på det…

  Håber nogle vil hjælpe mig og gi jeres ærlige mening. Jeg er frustreret og har blannede følelser,,,

  Har endnu ikke fortalt faren jeg er gravid, i frygt for mere ligegyldighed..

  tanker fra en frustretet kvinde

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.