Close
Log Ind Opret Bruger

Vitaminer under graviditet

 • 16 december 2019, 21:00

  Hejsa

  Vi stod med en positiv test imorges, efter 4 måneders forsøg 

  Nu begynder alle spørgsmålene at dukke op. Vi har læst omkring folsyre, og om hvor vigtigt det er at tage, samt d-vitamin og jern.

  Hvilke vitaminer tog/tager I under jeres graviditet? Jeg syntes Apovit Gravid Multi indeholder det meste, vil det være nok kun at tage dem?

  Med venlig hilsen

  Sofie

  16. december 2019 kl. 22:53

  Jeg tog apovit multivitamin til gravide, og den dækker det meste, men ikke det hele. Du skal stadig tage jern fra uge 9. 

  Hvis du ikke spiser fisk, kan du også overveje fiskeolie, og kalk hvis du ikke spiser mælkeprodukter. Jeg har dog ingen anbefalinger der, da jeg både spiser fisk og drikker mælk.

  17. december 2019 kl. 00:52

  Jeg spiste "bio gravid". Det er en samlet pakke med alle de vitaminer man kan have behov for som gravid ???? dog skal du tage jern udover fra uge 10. 

  17. december 2019 kl. 06:32

  Jeg tager fiskeolie og jern. 

  Jeg har prøvet mange forskellige vitaminer til gravide, men jeg kaster altid op når jeg har taget dem uanset mærke. Så jeg har ikke taget dem fast siden uge 16

  17. december 2019 kl. 06:39

  Tillykke 🙂 Jeg tager gravitamin nu.
  Senere hen skal jeg have kalk tabletter, fiskeolie og aminojern men jern er først når jeg går ind i uge 10. Jeg er kun 5+6. 

  17. december 2019 kl. 16:54

  Jeg tager apovit gravid for folsyre og D-vitamin, primært. Jeg spiser fisk, men ikke regelmæssigt så jeg tager en enkelt fiskeolie(på pakken står det to dagligt). Så tager jeg en enkelt kalk tablet (på pakken står to, hvis man ikke drikker mælk). Jeg kan ikke lide ren mælk, men drikker det i min kaffe. Får sjældent yoghurt mm. Om 2 uger skal jeg begynde på jern. På dem jeg har købt står at gravide bør tage 3 dagligt. Men jeg ser lige om jeg kan nøjes med en dagligt – godt nok er det nogle der i mindre grad skule give forstoppelse, men nu må jeg se.

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.