Close
Log Ind Opret Bruger

Har virkelig brug for jeres hjælp/erfaringer

 • 10 oktober 2011, 08:11

  Jeg var i lørdags til den 1. follikelscanning,(11-dagen i min cyklus) hvor jeg havde 7 store ægblærer på højre side.. Den største var på 15,4 mm. og livmoderslimhinden var på 10 mm.

  Jeg har lige været til den 2. follikelscanning for ca. en halv time siden.. og da var kun 1 stor på 8 mm. og livmoderslimhinden var krympet til 8 mm.. Så de mener at jeg sandsynligvis havde ægløsning igår.

  Så nu skal jeg insemineres idag.. men kun 1 gang (skulle have været 2 gange i cyklus)

  Nu ved jeg/vi ikke om vi skal juble, eller græde..??

  Nogen der har prøvet noget lignende?

  10. oktober 2011 kl. 09:31

  Øh tør de inseminerer dig når de så 7 æg???   Syntes det lyder underligt.

  Men mht det om du er blevet insemineret en eller to gange, så er det ikke videnskabeligt bevidst at 2 insemineringer øger chancerne for graviditet. Så det syntes jeg ikke du skal lade dig gå på af.. Det er de færreste der bliver insemineret to gange, og der er da graviditeter herinde hele tiden..

  Så   og håber det bedste…

   

  Avatar
  Anonym
  10. oktober 2011 kl. 22:33

  Mon ikke det er ok. Syv æg lyder godt nok af mange, og hvis der er over tre, må de ikke inseminere. Men der skal vist også tages højde for størrelsen på dem, og det er nok næppe alle syv der voksede sig store.

  Som Raahauge skriver er en inseminering det normale. 

  Også krydsede fingre her fra 

   

  11. oktober 2011 kl. 20:43

  Fik måske skrevet det lidt forkert.. det er ikke det at jeg "kun" skulle insemineres 1 gang, der bekymrede mig/os.. Men det at jeg fik naturlig ægløsning (før tid), og altså uden brug af ægløsningssprøjte..

  Derfor var de 2 største ægblærer på hhv. 15,4 mm og 11,6 mm væk.. (fra 1. follikelscanning), hvilket både vi, og lægen var meget overraskede over.

  Da vi senere kom til inseminering, udtrykte vi vores bekymring, men lægen beroligede os, og sagde at tidspunktet var perfekt, for det tydede på at alt var som det skulle være, uden brug af hormon.

  Så nu ser vi frem til testdag

  Min mave rumler helt vildt idag, og jeg er oppustet.. Andre der har/haft det på samme måde efter ins?

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.