Close
Log Ind Opret Bruger

Vinterbaby og tøj = tråd om vinterbarn

 • 2 august 2022, 20:20

  Hej

  Jeg skal føde til januar 2023

  Nu hvor vi ved kønnet, kan der endelig shoppes lidt.

  Min datter er et sommerbarn. Kunne derfor godt tænke mig at hører hvad I har købt til jeres vinterbarn eller kommende vinterbarn. Eller hvad I vil købe (:

  Der er virkelig mange strik på tilbud lige nu. Overvejer at købe en uld strik i str 56, men kommer man til at bruge den? Det er så mit spørgsmål.

  3. august 2022 kl. 08:13

  Medmindre du planlægger at være meget ude med barnet eller jeres hjem er koldt, så er strik ligegyldigt. Selvfølgelig er en trøje eller 2 gode at have til når man skal ud og køre bil eller til at have indenunder en dragt, når man skal ud.
  Vi havde lidt strik og brugte det aldrig, for vores barn kogte i det. Generelt er tykt tøj dumt, når børn ikke kan regulere temperatur.

  Fokuser på uld i body’er og strømpebukser (der er ofte tilbud på 808 i Bilka, det er samme producent som laver Joha) og så lag på lag-tøj.

  Vi har været glade for en tyk sovepose i barnevognen + lammeskind under madrassen i barnevognen, som isolere nedefra. (Lifehack: køreposer er ofte billigere end soveposer, men isolere ligeså godt. ikke ligeså fancy som fx. en voksipose med bundplade, men vi har været glade for at bruge en kørepose)

  Inden vi fik soveposen (der gik et par måneder, vores barn er fra oktober) har jeg været enormt glad for tykke uldragter fra Joha, når han skulle ud og sove og self. dyne.
  Joha ulddragterne holdt ham også varm, hvis vi gik rundt med ham i bæresele, så dem nåede vi at få i 3 forskellige størrelser 🙂
  De er efter min mening bedre en flyvedragter, da flyvedragter er enormt store, tykke og klodsede.

  3. august 2022 kl. 08:27

  Jeg ville købe en køredragt i uld til udendørs brug og måske en sovepose i barnevognen.

  Og så bare alm. tøj til derhjemme og et par uld bodyer/dragter.

  6. august 2022 kl. 18:35

  Medmindre du planlægger at være meget ude med barnet eller jeres hjem er koldt, så er strik ligegyldigt. Selvfølgelig er en trøje eller 2 gode at have til når man skal ud og køre bil eller til at have indenunder en dragt, når man skal ud. Vi havde lidt strik og brugte det aldrig, for vores barn kogte i det. Generelt er tykt tøj dumt, når børn ikke kan regulere temperatur. Fokuser på uld i body’er og strømpebukser (der er ofte tilbud på 808 i Bilka, det er samme producent som laver Joha) og så lag på lag-tøj. Vi har været glade for en tyk sovepose i barnevognen + lammeskind under madrassen i barnevognen, som isolere nedefra. (Lifehack: køreposer er ofte billigere end soveposer, men isolere ligeså godt. ikke ligeså fancy som fx. en voksipose med bundplade, men vi har været glade for at bruge en kørepose) Inden vi fik soveposen (der gik et par måneder, vores barn er fra oktober) har jeg været enormt glad for tykke uldragter fra Joha, når han skulle ud og sove og self. dyne. Joha ulddragterne holdt ham også varm, hvis vi gik rundt med ham i bæresele, så dem nåede vi at få i 3 forskellige størrelser 🙂 De er efter min mening bedre en flyvedragter, da flyvedragter er enormt store, tykke og klodsede.

  Tusind tak for svar 😊 hvilken sovepose har du haft?

  6. august 2022 kl. 18:36

  Jeg ville købe en køredragt i uld til udendørs brug og måske en sovepose i barnevognen. Og så bare alm. tøj til derhjemme og et par uld bodyer/dragter.

  Tak for svar 😊🥰

  6. august 2022 kl. 19:11

  Jeg har to vinterbørn en født i november og en i januar og man har næsten altid babyen pakket ind i dynen de første måneder, så helt almindeligt bomuld er så fint.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.