Close
Log Ind Opret Bruger

jeg vil være med

 • Avatar
  ps
  8 november 2007, 19:27

  🙂 hvis jeg må (flov) Jeg har godt nok kun været igennem et ivf forsøg og fik sat 2 fryseæg op i mandags, så jeg har ikke helt været igennem det samme som jer dejlige tøser… Mange af jer har haft en SA og ellers været igennem mange grimme ting, vilket jeg ikk har… så jeg tager virkelig hatten af for jer og håber virkelig at heldet vender for jer alle sammen.

  Jeg er ligesom mille O skrev i et andet inlæg også mega træt at alle folks gode råd og spørgsmål.. vi har valgt at holde alt det her halløj hemmeligt for familie og venner og det gør så at der hver gang vi er sammen med dem kommer spørgsmål om hvornår storken kommer og hvis min kæreste lægger arnem rundt om min mave så himler de op.. Jeg bliver så ked af det hver gang, fordi de skulle bare vide.. hvis alt heldet var med os så ville vi være blevet forældre for 2 år siden eftersom vi startede projekt baby for 3 år siden ca. Folk tager det jo for givet at man bare kan blive gravid og jeg må indrømme at sådan var jeg sku også selv, men nu efter at have fået så mange slag over snuden så tager jeg aldrig mere noget for givet..

  Et sprøgsmål som bliver ved med at dukke op i mit hvoede er .. hvad vil i gøre hvis og kun hvis i ikke har flere forsøg tilbage ved staten??? (beder til at det ikke kommer til at ske) Jeg har nemlig ikke råd til at tage 3 forsøg mere ved en privat klinik, så adoption er nok vores næste træk, men det bliver noget af en mundfuld at sluge hvis jeg aldrig kommer til at føde vores barn…

  ej undskyld mit lange indlæg.. havde åbenbart en masse at sige 🙂

  (knus) (knus) sine ps.

  lad os få gang i den her side… (jubler)

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.