Close
Log Ind Opret Bruger

Vil have et barn eller 2 mere, men ingen mand

 • Avatar
  Anonym
  12 februar 2007, 18:52

  Hej til alle I andre der kigger forbi her på siden. Jeg synes det er en god side 🙂

  Nu er det nok at mange mænd/kvinder ville gå i chok, jeg har en søn på 10år fra et tidligere forhold, det har ikke givet andet end problemer med faderen. Jeg ønsker at få 2 børn mere, også for at D får chancen for at blive storebror.

  Jeg vil gerne have fat i en privat “sæddonor”, men mange synes det er langt ude, at vælge at stå alene med 2 børn der ikke kender deres far. Min krop skriger efter at få lov til at være gravid.

  Kunne Godt tænke mig at høre andres meninger, man kan jo godt lytte efter gode råd. Gerne fra kvinder der har fået børn på denne måde, eller kvinder der er gravide på nuværende tidspunkt, som er blevet gravid på denne måde. Jeg vil gerne høre lidt om jeres tanker og følelser, om det at stå helt alene som gravid. I er velkomne til at maile til mig på annaphil@ofir.dk

   

  Knus chloe31

  Avatar
  Anonym
  6. juni 2007 kl. 16:50

  mine forældre gik fra hinanden da jeg var 2 og det er vist meget godt! der har aldrig været problemer, min mor havde fuld forældremyndighed og der var ingen faste aftaler om samkvem, det var bare når det passede os alle sammen – altså, jeg syns fint du kan få flere børn, uden nødvendigvis at have en samlever- MEN jeg synes der skal væe en far et eller andet sted i horisonten, syns børnene skal kende deres far.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.