Close
Log Ind Opret Bruger

nogen med victoza erfaring?

 • 10 marts 2019, 19:41

  hej piger 🙂

  jeg har efterhånden været ufrivillig barnløs i 4-5 år. Jeg har været igennem 5 x IUI uden held. Jeg skal nu henvist til IVF, efter lægesamtale med Hvidovre Hospital, fik jeg fortalt at jeg skulle tabe mig. Fik metformin i mit 3. IUI forsøg, men jeg er dårlig til at huske at spise metformin, derfor fik jeg uden om lægerne Victoza. 

  Nu har jeg så taget victoza i godt og vel halvanden måned. Jeg kan mærke at sulten og trængen til at spise ikke er som tidligere. 

  Er der nogen der har erfaring med victoza? Evt med vægttab og hvor lang tid der er gået fra I er startet med victoza til et resultat. Er der nogen der evt er blevet naturligt gravide efter brug af victoza? Og er der nogen der både tager victoza og metformin?

  jeg er konstateret med PCO og er overvægtig med en BMI på omkring de 40.

  mvh

  Nunu 🙂

  10. marts 2019 kl. 20:14

  Nu har jeg ikke selv erfaring med Victoza, men har mange kunder på apoteket, som er glade for det og synes det hjælper mod sulten, så de spiser lidt mindre. 

  Hvordan har du fået Victoza uden om lægerne??

  10. marts 2019 kl. 20:41

  ,

  10. marts 2019 kl. 20:52

  Det bliver brugt til overvægtige med type 2 diabetes, så det er jo for at kunne tabe sig og undgå andre livsstilssygdomme. Ja nogle taber sig, enten ved medicinen eller pga kostomlægning. 

  Ps. Det er ulovligt at sælge medicin videre og din venindes læge kan se hvor og hvornår hun har købt medicinen på apoteket. Så hvis hun ikke selv skal bruge det mere, så virker det ret mistænktsomt

  10. marts 2019 kl. 21:08

  ,

  10. marts 2019 kl. 21:33

  Ved godt at det slet ikke er det dit indlæg handler om… men bliver simpelthen nødt til at sige, at det er langt ude, at du selvmedicinerer. Kan slet ikke pakke det pænt eller konstruktivt ind. Men man tager ikke receptpligtigt medicin uden at rådgive sig med sin læge.

  13. marts 2019 kl. 22:31

  Du bør ikke på nogen måde spise victoza eller metformin for den sags skyld uden en læge er inde over.  Det kan give for lavt blodsukker  være belastende.for nyre lever osv derfor får man også tage blodprøver så man kan tjekke at netop dette ikke sker.  Man skal køres ind id det og ud af det. Man bør eks ikke spise det hvis man er gravid osv osv så mange ting man skal være inde i.  Og at få det uden om læge dvs anskaffe sig recept ting er altså ikke bare dumt mere end det. Er en grund til de er på recept     Og at sige man ikke et god til at huske metformin. Pjat vil man noget nok husker man det dælme. 

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.