Close
Log Ind Opret Bruger

Vi skal ha donoræg

 • Avatar
  Anonym
  4 oktober 2020, 21:34

  Vi har været igennem 6 ivf forsøg og har nu valgt donoræg da klinikken mener det er for svært at blive gravid med mine æg.

  Jeg blev gravid I 5 forsøg men havde en ma i uge 8.

  Jeg har lidt spørgsmål omkring sådan et forsøg som jeg tænker i kan hjælpe mig med 😊.

  Betaler man for en pakke med 3 forsøg og udover det medicin til donor ? eller er det med i prisen i pakken.

  Hvis man nu vælger pakken med 3 forsøg og donor får en del æg ud som kan fryses….er det så automatisk "vores" og er fryseæg med i prisen ?

  Hvor mange hormoner skal man have i sådan et forsøg ? og hvordan er sådan et forløb ?

  Hvor længe var i på venteliste og har i valgt anonym donor eller kendt donor og hvad er grunden til jeres valg ?

  Undskyld alle mine spørgsmål men er total uviden på det område 😁

   

  5. oktober 2020 kl. 18:01

  Det kan variere meget, hvor lang ventelisten er – og om du vælger privat eller er i behandling i det offentlige. Vi ventede ca. ½ år på vores første ægdonor i det private, da der pludselig i efteråret 2019 var mange patienter, som ønskede ægdonation. Vores behandling blev dog så udskudt pga. Covid-19 i nogle måneder. I anden omgang her i sommers ventede vi blot 2 måneder på donoræg, hvor jeg blev gravid i første forsøg efter priming af livmoder samt overgang fra crinone til cyclogest. Jeg har tidligere prøvet ivf. Vi fik at vide, at de fleste donorer ønsker at være anonyme, så derfor valgte vi det for at fremme processen.

  På vores klinik var det fryseforsøg med blastocyster og hvis du har en naturlig cyklus fortsat, så kan du vælge at få lagt op i den eller vælge en reguleret cyklus. Jeg prøvede kun naturlig cyklus, hvor jeg alene skulle tage otrivelle for at sikre ægløsning. – cyklogest/crinone skal tages fra samme tidspunkt som ved ivf og så frem til uge 12. Du skal tillige tage hjertemagnyl frem til uge 37 som følge af det er donoræg, hvilket giver en øget risiko for svangerskabsforgiftning. Jeg var nødsaget til selv at spørge om, hvornår jeg skulle tage hjertemagnyl fra, så husk selv at spørge herom, hvis de ikke anbefaler det umiddelbart efter ægoplægning. 

  Prispakkerne varierer vist fra klinik til klinik – men det vigtigste er, at du føler dig tryg ved den klinik som du modtager behandling på. 

  Held og lykke!

  Avatar
  Anonym
  5. oktober 2020 kl. 21:01

  Tusind tak for svar ❤

  Vi er i det private (ivf syd) mener 3 forsøg koster 58.000 men skal man så betale medicinen til hende ved siden af ?

  Vi har snakket en del om hvad vi skal vælge og manden vil helst have anonym donor og jeg er ret åben omkring både det ene og et andet.

  Har fået cyklogest de sidste 2 gange så mon ikke de holder sig til det ???? men jøsses da helt til uge 12 ???? og jeg brokkede mig over at skulle tage det til uge 7 sidst.

  Tak for info omkring hjertemagnyl det vidste jeg slet ikke man også skal ha.

  Fik du et eller to æg op?

   

  5. oktober 2020 kl. 22:32

  Priserne og hvad de omfatter varierer fra klinik til klinik og min anbefaling er at du beder om en specifikation pr mail over hvad de kr 58.000 omfatter så du kender udgifterne nogenlunde på forhånd. På ivf's hjemmeside fremgår det bla du skal betale kr 3000 ekstra pr donation for medicin til donor. Vores klinik havde derimod en samlet pris. 
   

  Vi gav ca kr 2200 for priming i forudgående cyklus oveni prisen – jeg havde nemlig læst at flere havde haft succes efter priming. Og de penge er godt givet ud! Du skal dog ikke forvente klinikken foreslår det af sig selv. 
   

  Jeg fik lagt et æg op. Har læst det kan være øge diverse risiko at få lagt flere æg op læse mere på https://www.regionshospitalet-horsens.dk/siteassets/afdelinger/fertilitetsklinikken/graviditet-efter-agdonation-kraver-skarpet-opmarksomhed.pdf

  Min klinikchef oplyste at nyere forskning anbefalede magnyl fra ægoplægning. 
   

  Du kan også læse om hvordan du selv genetisk har indflydelse på dit kommende barn ved ægdonation

  https://www.berlingske.dk/samfund/ufrugtbare-kvinder-har-ogsaa-genetisk-indflydelse-paa-boernene det betød meget for mig da jeg skulle træffe beslutningen men nu tænker jeg ikke mere over det er et donoræg da det føles som mit barn der vokser i min mave <3

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.