Close
Log Ind Opret Bruger

Ventetid på behandling efter forundersøgelse

 • Avatar
  Anonym
  29 marts 2021, 10:55

  Hej piger

  Vi skal til forundersøgelse på fertilitetsklinikken i Aalborg til maj. Vi har ventet siden nytår på at komme til, så jeg tænker allerede på hvor meget vi skal vente bagefter før vi kan starte med behandlingen.

  Hvor længe ventede I? Var I til flere samtaler efter forundersøgelsen eller kunne I tilmelde jer behandling ved næste cyklusstart? Det er IUI vi skal starte med.

  29. marts 2021 kl. 14:39

  Vi måtte melde os til hver cyklus start i over tre måneder før vi kom til… 

  jeg er lige blevet insemineret for 4. Og vi var til første samtale november 2019.. så det er halvandet år siden nu.. men corona har selvfølgelig forsinket det hele for os.. 

  Avatar
  Anonym
  30. marts 2021 kl. 09:08

  Øv, det må virkelig være frustrerende for jer 🙁 

  Tænkte nok at vi ikke skal sætte næsen for højt op. Prøver at indstille mig på vi ikke får bid før sidst på året i bedste fald.

  30. marts 2021 kl. 11:10

  Vi startede med udredning og 2 forsøg inseminering hos en gynækolog, mens vi ventede på tid på hospitalet. Der var 6 ugers ventetid på udredning, men derefter kunne vi gå i gang i følgende cyklus.

  Vi kom til på hospitalet efter cirka 4 måneder. Vi var ret heldige, for pga. Corona og nedlukning havde mange par valgt det private, så vi kom til med det samme, da åbnede op efter flere måneders nedlukning efter sommerferien. Nåede lige akkurat at blive gravid, inden det hele lukkede ned igen. 

  30. marts 2021 kl. 18:43

  Med en henvisning fra feks egen læge, kan I få IUI i det private ganske gratis 😊 Og det er inkl feks vandscanning og lign. Det er der rigtig mange der benytter sig af da ventetiden i det offentlige ofte er lang !

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.