Close
Log Ind Opret Bruger

Test af Kraes Babybad – Mødregruppe

 • Avatar
  Anonym
  1 september 2016, 08:53

  Denne tråd er for de piger, der i denne uge tester Kraes Babybad, men alle er velkomne til at deltage i debatten i tråden og stille spørgsmål.

  Testpersonerne vil fortælle om deres oplevelse med at bade deres barn med Kraes babybad. Alle testpersonernes har børn der lider af tør hud, sensitiv hud, eksem eller andre hudlidelser, der gør at vand ofte ikke er nok i badevandet.

   

  Om Kraes Babybad og testens formål

  Kraes Babybad er udviklet af Mette, der i mange år har forsøgt at finde noget, der kunne lindre hendes datters kløe. Datteren har en sensitiv og let irritabel hud, der har ført til børneeksem, nældefeber mm. i perioder.

  Da Mette fandt ud af at kolloid havre kunne hjælpe ved at blødgøre og lindre, besluttede hun at sige sit gode job op og i stedet producere og sælge Kraes Babybad, så andre forældre også kunne hjælpe deres børn.

  I denne testtråd tester 10 mødre, om Kraes Babybad på deres egne børn.

   

  Spørg eksperten

  Vi har Mette fra Kraes Babybad med i denne tråd, og hun ved en masse om børnehud og pleje, så spørg endelig løs, hvis der er noget du har gået og undret dig over!

  Også hvis du ikke er testdeltager 🙂

   

  Kærlig Hilsen

  Maibrit

  1. september 2016 kl. 09:29

  Hej Mette 🙂 

  Jeg har Elias på 4 måneder, han kommer i bad hverdag, fordi han er en meget svedig baby, og han finder aftenro inden sengetid ved lige at få en skylder. Han skifter med hveranden dag at komme i brusebad med enden jeg eller farmand. Og de dage han er i badekar har vi indtil nu brugt babyolie netop så han hud ikke skal tørre ud. 

  Når det så er sagt, så i længere tid har vi døjet med utrolig rød numse og lyske. Han har nu været i badekar med produktet en gang og det har hjulet helt vildt. 

  Mit spørgsmål er så: 

   * Hvor mange gange i ugen anbefaler du at man bruger produktet? 
      nu når han er i bad hverdag. 

  *  Er der forskel på virkningen af de to produktet ? 

  *  Er det meningen det skal klumpe lidt nede i vandet, når man kommer det i og "rør rundt"? 

   

  Knus Anita 🙂 
   

  1. september 2016 kl. 10:17

  Hej Anita, velkommen i tråden:o)

  Hvor er vi glade for, at KRAES babybad har hjulpet din søns røde numse! 

  Den økologiske kolloide havre, indeholder en høj andel af naturlige aktive stoffer, såsom beta-glucan, avenanthramides, lipider/olier og proteiner. En unik sammensætning af phenoler er ansvarlige for havrens anti-inflammatoriske, kløestillende og antihistamine egenskaber. De beskytter huden mod produktion af frie radikaler (frie radikaler skader vores hud), samt lindrer rødme, og reducerer inflammation/hævelse.

  Mange tak for dine gode spørgsmål, jeg vil prøve at besvare dem nedenunder:

  1. Vi anbefaler, at bruge KRAES babybad efter behov – dvs. hver gang du oplever en tendens til rød numse, så giv ham et bad. Saponiner (sæbeurt) i havren er rensende, hvilket jo også er dejligt for en svedig lille fyr.

  2. Produktet Havre & Kokos er velegnet til babyer/børn med tør hud, og som har behov for ekstra fugt. Den er spækket med olier fra både havre og kokos.

  Dødehavssalt er via dets unikke indhold af mineralerer kendt for at have særdeles god effekt på eksempelvis eksem og psoriasis, hvorfor vi anbefaler havre/dødehavssalt til den ekstra sensitive hud.

  3.  KRAES babybad opløses allerbedst i rindende vand. Tilsæt pulveret på samme tidspunkt som du starter med at hælde vandet i babybadekarret. Bruger du en bruser til at fylde badekarret med, så anvend vandstrålerne til at 'knuse' eventuelle klumper. Klumper opløses nemt mellem fingrerne. 

  Hvis man tilsætter pulveret, når badekarret allerede er fyldt, så vil man højest sandsynligt finde det sværere at opløse.

  Jeg håber, at dette var nogle svar på kunne bruge – ellers er du velkommen til at skrive igen;o)

  Venligst Mette

  KRAES babybad

  1. september 2016 kl. 10:43

  Hej Mette og Maibrit

  min søn er med i testen af dette produkt og vi glæder os. Han er ca. 20 måneder gammel og har siden han var en 3-4 måneder været på Locoid pga eksem. Det startede i ansigtet men idag har han det over hele kroppen. Vi har købt os fattige i diverse cremer/olier i håb om at finde noget der kan lindre og bedre hans hud, men intet har hjulpet. Hvis vi ikke smører ham hver dag med Locoid – også når eksemen er i bero – så slår han ud. Jeg ser ham ofte kradse sig og han formår også at sætte ord på (kan sige "klør") og peger på sine udslæt/sår og siger "avav". Jeg har selv eksem så ved desværre hvad der (måske) venter min søn og forventer derfor også at bruge Kraes selv – det er vel ikke kun til børn??smiley

  Jeg ser meget frem til at prøve produktet og håber det kan afhjælpe nogle af både mine og min søns hudproblemer.

   

   

   

   

  1. september 2016 kl. 11:25

  Hej Mrswalle

  Vi føler virkelig med Jer, og ved præcis hvad I går igennem 🙁 

  Hvis du endnu ikke har læst vores historie med et allergibarn (børneeksem & nældefeberangreb) så kan du finde den her :

  http://babykraes.dk/om-kraes

  Det var udsigten til at skulle indsmørre hele vores datters lille krop i binyrebarkhormon salve mindst en gang om ugen, der fik os til at lede efter en naturlig lindring af eksemen/nældefeberen, samtidig med at vi forsøgte at lokalisere mulige irritanter. Vi forsøgte os også med samtlige cremer på markedet, men da hendes nældefeberangreb på få timer bredte sig fra en lille plet, til store plamager på hele kroppen, så virkede løsningen med et plejebad som den nemmeste måde at behandle hele hendes krop. 

  Kolloid havre (hvilket er en meget findelt havre, hvor hele kerner anvendes) har i mange år været anvendt mod atopisk hud, kontakteksem, allergier, kløe, samt som forebyggelse mod tør hud. Jeg vil gerne dele et link med dig fra sammenslutningen af dermatologer i New Zealand, hvor effekten af den kolloide havre bekrives :

  http://www.dermnetnz.org/topics/oatmeal/

  Vi kan selvfølgelig ikke garantere at denne slags behandling vil hjælpe din søn, men målt på det feedback som vi har modtaget fra vores kunder, så er vi fortrøstningsfulde :

  http://babykraes.dk/anmeldelser

  Som du skriver, så er eksem jo desværre meget arveligt. Siris far led ret kraftigt af børneeksem i armhuler og knæhaser da han var barn, men heldigvis var det noget han groede fra. Dette kan du også håbe sker for din datter! KRAES babybad kan bestemt også anvendes af voksne. Hvis du ikke har et badekar, så følger her en anvisning til hvorledes du anvender KRAES.

  Hæld en skefuld i en skål med en smule vand, så blandingen kan smørres ud på huden. Lad blandingen sidde i ca. 5 minutter, hvorefter du skyller let med vand. 

  Vi håber meget på et positivt resultat for både dig og din søn.

  Bemærk at hvis du har modtaget vores produkt med dødehavssalt, så kan det svie en smule, såfremt din søns eksem er i udbrud. Vi anbefaler at du venter med at anvende havre/dødehavssalt, hvis din søn har åbne sår, pga. mulig svie. 

  Mange hilsner

  Mette

   

   

   

   

   

   

  1. september 2016 kl. 11:45

  Hej Mette

  Vi har været så heldige at få lov at teste produktet, og glæder os meget til det.

  Vores datter (snart 2 år) får af og til en slem gang udslæt på lårene. Vi ved endnu ikke hvad det er, og venter pt. på at komme til hudlæge. Ventetiden er lang, så vi håber på at produktet kan hjælpe, så vi ikke skal rende og smøre hende med hormoncreme for noget vi ikke ved hvad er. 

  Forventningen er at det er eksem, men det sidder ikke de steder hvor det normalt rammer. Kan læse der er andre der har haft gavn af produktet til eksem så vi krydser fingre cool

  Vi er meget påpasselig med hvad vi spiser og kommer på huden, så er meget glade for at det er et naturligt produkt og endda halv-øko sad

  Vi glæder os til testen , og vender tilbage med hvordan det er gået smiley

  1. september 2016 kl. 12:30

  Hej zwax,

  det er ikke rart ikke at vide, hvorfor ens barn får eksem/udslæt – og ja, ventetiden er lang hos hudlægen. Da vores datter fik eksem, var det ligeledes på områder hvor eksem normalt ikke ville sidde. Det sad på baglårene og numsen (senere også på albuerne), men vi fandt ud af at synderen var hendes tissepotte og toiletbræt. Der var noget i plastikken hun bestemt ikke kunne tåle. Vi elimenerede alt plastik i hendes hverdag, og dette minimerede intensiteten af hendes angreb. 

  Idag rammes op til 30{bc19f86fec2513557b1ee271c75d664708e317b844f74639eaf18cab47dcc2dc} af børneeksem eller andre mere eller mindre invaliderende hudirritationer. Et tal der desværre er stigende grundet den høje andel af synetisk kemi, der findes i vores mad og omgivelser. Heldigvis vokser de fleste fra børneeksemen, hvilket jo er en god nyhed.

  Vi håber, at KRAES babybad kan give din datter lindring, og glæder os til at høre mere fra jer. 

   

  1. september 2016 kl. 14:17

  Hej Mette og Maibrit (og alle i andre piger)

  Jeg er også tester på Kraes babybad.

  Jeg hedder Lærke og har en søn, Frederik, på knap 8 måneder.

  Vi døjer en del med eksemlignende plamager, irriteret hud og røde knopper. Frederiks far har haft eksem hele livet, så det er formentlig der han har det fra. Hans far får tydeligt udslæt ved sved i knæhaser, armhuler osv. Frederik ser ud til at have det på samme måde. Han er godt polsteret, så han har mange folder på lårene, som altid er røde og knoprede. 

  Vi lever i forvejen ret økoorienteret og bruger kun produkter der er astma/allergi- og svanemærket. Der er bare mange af de produkter, som ikke lever helt op til forventningerne. og jeg har absolut ikke lyst til bruge sæbe, på min søns sarte hud. Jeg glæder mig meget til at teste videre på produktet, som vi allerede er godt i gang med at bruge. 

  Spørgsmål til Mette:

  1. Hvad er din erfaring med at bruge produktet til hårvask. Min søn har allerede en rimelig manke, som hurtigt bliver fedtet. Kan man godt nøjes med at bruge Kraes babybad til hårvask?

  Og nu har jeg så glemt mit andet spørgsmål, men jeg kan jo skrive igen. Men ellers vil jeg sige at mange af de andre spørgsmål, som jeg havde, faktisk bliver besvaret uden på pakken af produktet, så thumbs up for det!!

  1. september 2016 kl. 14:24

  når ja. Helt lavpraktisk. 🙂 Hvordan udtales det? er det et æ?

  1. september 2016 kl. 14:41

  Hejsa

  Vi er så heldige at være med i testen af Kraes babybad. 

  Herhjemme har vi tre skønne piger på 6 år, 4 år (om lidt) og 3,5 måned.

  Den ældste har haft lidt eksem i albuebøjningerne, hver vinter, som har været behandlet med locoid. 

  Mellemste pige er plaget af astma i vinter halvåret og deraf atopisk eksem.

  Sidste skud på stammen har typisk sart babyhud. Vi har prøvet forskellige ting i hendes badevand, da hun bader i badekar. Vi har prøvet alt fra Neutral, MiniRisk og Earth Friendly Baby, men de udtørrer og man kan se huden bliver rødlig, så snart hun nærmest kommer i kontakt med vandet. 

  Til anledningen har vi skaffet et ekstra badekar, da de store i en periode skal skifte fra brusebad til at sidde i badekarret.

  Vi glæder os til at få gang i produktet og vi skal prøve dødehavssalt. 

   

  1. september 2016 kl. 14:51

  Hej Lærke, 

  Det er præcis samme historie med vores datters far, som også er en del af KRAES-familien. Som barn led han af eksem i knæhaser, armhuler og albuebøjning, som forværredes ved varme/sved og i fugtige omgivelser. Hans eksem gik dog i sig selv i pubertetsårene.     

  Vedr. hårvask, er det vores erfaring, at saponiner i havren fint kan rense det typiske babyhår. Dog er det vigtigt at håret skylles efter med vand, da olier i havren vil fedte håret såfremt man ikke skyller efter. Vores datter har et meget kraftigt hår, og det er stadig muligt for os at anvende badevandet til hårvask. Det må dog komme an på en individuel vurdering, hvorvidt man mener at den rensende effekt er tilstrækkelig til hårvask.

  Effekten på eksem, synes at mærkes efter 3-4 bade, hvor almindelig tør hud/rød numse, og nældefeber bedres allerede efter blot et enkelt bad. 

  1. september 2016 kl. 14:57

  Hej Lærke

  Kraes udtales KRÆS, men stavet på den gamle måde, da vi arbejder ud fra et råd fra oldtiden, hvor man ofte anvendte havre i forbindelse med lindring af hudrelaterede problemer.

  1. september 2016 kl. 15:21

  Hej Cocii,

  velkommen til:o)

  Der er ikke så lidt at se til! Lad os håbe at KRAES babybad med Havre & Dødehavssalt kan hjælpe jeres døtre.

  Det er jo desværre sådan, at den sæbe (syntetisk fremstillede overfladeaktiver) vi kender idag ofte er udtørrende for huden. Vi erfarede det samme problem.  Hovedingrediensen i KRAES babybads produkter er økologisk kolloid havre. Havren skaber en balance i hudens ph-værdien, hvilket lindrer den forfærdelige kløe som eksemen afstedkommer. Det rensende aspekt består af havrens saponiner, der ikke på samme måde udtørrer huden som de syntetisk fremstillede overfladeaktiver.

  Vi glæder os til at høre mere 🙂 

  1. september 2016 kl. 18:10

  Hej jeg hedder Kristina.

  jeg har Victor på knap 3 år med normal uproblematisk hud og Olivia på 1 år med børneeksem og tør rød hud

  vi er i fuld gang med at teste dødehavssalt og indtil videre er vi kun positivt overraskede.

  Olivia skriger sig normalt gennem et bad og hun bliver helt rød, nærmest så snart hun rammer vandet. Men med kraes har vi rent faktisk haft mulighed for at lege i badet og hygge. Jeg ved ikke om det er tilfældigt. Men vi er fans!

   

  vi har iøvrigt ingen problemer med hud i familien. Hverken os selv eller den nærmeste familie. Det er kun Olivia der er uheldig at være ramt

  vi glæder os til at følge med herinde

  1. september 2016 kl. 18:45

  Super, så vil vi forsætte med den med kokos , når vores prøve er slut 🙂 

  Det hele giver meget godt mening, og tusind tak for dine rigtig gode brugbare svar 😀 

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 61 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.