Close
Log Ind Opret Bruger

ved vagtlæge med væskesamling i hovedet :-(

 • 2 august 2009, 21:31

  Hej alle,

  Tidligere i aften fik vi os noget af en forskrækkelse da vi tog Logan op fra hans lur og jeg sad og ammede, mærkede jeg at han havde en stor blød bule baghovedet, hvor det mærkedes som om huden var helt slap og der var væske under.

  Vi ringede til vagtlægen som gerne ville se ham, så vi kørste til Randers og jeg var helt ude af den, puha hvor bliver man bange når der er noget med ens lille barn, vagtlægen havde aldrig set det før, men synes ikke umiddelbart det var alarmerende, men sendte os på børnemodtagelsen, for at blive tjekket dér for en sikkerheds skyld.Der fik vi den samme besked, hun undersøgte ham grundigt, men mente ikke vi skulle være nervøse, men hun havde heller ikke set det før.,

  Så nu er vi blevet sendt hjem, med besked om at holde øje med om det bliver værre. Er bare så bange for at der skal ske noget med min lille skat. Ved slet ikke hvordan jeg skal turde lægge mig til at sove i nat:-( Og tænker om jeg har gjort noget galt siden det er sket? Hvor er det bare frustrerende at de ikke kan sige noget om hvad det er.

  Mit spørgsmål til jer er så, om der er nogen som har prøvet noget lignende???

  22. januar 2022 kl. 16:42

  Hej

  Nok et Long shot når indlægget er så gammelt.

  Vi har været igennem præcis det samme idag.

  Hvad endte det med hos jer?

  23. august 2022 kl. 17:29

  Hej @mortilemil21

  nu er jeg så nysgerrig på, hvordan det gik hos jer og om lægerne fandt ud af, hvad det skyldtes?

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.