Close
Log Ind Opret Bruger

Update fra Rikke

 • Avatar
  Anonym
  3 december 2004, 11:15

  Hej piger

  Så har lægerne været inde og kikke på mine indvolde. Det løste desværre ikke mysteriet om min infertilitet. En lukket æggeleder og 4 små endometriosecyster var hvad de fandt. Ikke nok til at skabe alle de problemer for mig, mente lægen.

  Nu er jeg gået i tænkebox om det allersidste forsøg skal droppes eller ej.

  Knus Rikke

  3. december 2004 kl. 14:30

  Jeg håber, det er ok, at jeg blander mig herovre, selvom jeg ikke hører til her.

  Jeg vil bare sige, at jeg også fik konstateret endometriose ved en laparoskopi/hysteroskopi i foråret. Det er en dum diagnose at få med sig, når man gerne vil have et barn. Jeg er enig med dig i, at endometriosen ikke kan bære hele skylden for dine mislykkede forsøg, men problemet er jo netop, at lægerne ikke helt kan forkare, hvorfor nogle kvinder med endometriose lider af barnløshed. De forklarlige årsager, som at endoen kan lukke æggelederne pga sammenvoksninger, er jo til at tage og føle på, men dette er jo underordnet ved IVF. Det er de andre årsager, som fx at endometriosen “frigiver endnu ukendte stoffer, som kan gøre det sværere at blive gravid”, som er dødsvære ar forholde sig til. Sådan har jeg det i hvert fald.

  Til gengæld er de fleste læger enige om, at man efter operation har bedre chance for at opnå graviditet, fordi endoen ikke længere er der til at skræmme livet af æg og sædceller. Så med det i baghovedet vil jeg synes, at et sidste forsøg kunne være besværet værd. Bare for at se om det har ændret noget…

  Jeg ønsker dig masser af held og lykke med hvad du end vælger.

  Knus fra Majsa

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.