Close
Log Ind Opret Bruger

undersoegelse+symptomer?

 • 14 august 2008, 17:25

  Hej Alle 🙂
  Jer ny herinde paa siden, og er “bange for” at jeg faar brug for jeres viden of stoette i en laengere periode!!
  Jeg har gennem laengere tid haft mange tiltagende symptomer, som kraftigt leder hen mod en mistanke for at jeg lider af endomtriose.
  Men jeg maa jo forsoege at holde hovedet klart, og ikke taenke for meget paa tiden som gaar og gaar….!
  Eftersom jeg bor i udlandet og derfor har en svag tiltro til laege-verdenen hernede, vil jeg gerne i kontakt med andre, som har vaeret igennem hele processen.
  Min gynaekolog vil sende mig til MR (magnetisk resonans) scanning som foerste skridt i oktober. Lyder det fornuftigt? Paa siden herinde kan jeg se at mange taler om laparoskopi, som den indledende undersoegelse!
  Jeg har stort set alle symptomer, bortset fra traethed, dvs. staerke smerter ved aegloesning/menstruation, pletbloedning i op til 1 uge foer og efter menstruation, staerke smerter naar jeg gaar paa toilettet under mens, kraftig diare i perioder (isaer under mens), smerter i navlen ved mens… og saa det vaerste: at jeg ikke er blevet gravid endnu!!
  Er der nogen af jer, som kan nikke genkende til det?
  En stor hilsen til jer alle, Vanessa

  7. oktober 2008 kl. 13:06

  Hej

   

  Jeg har lige fået overstået operation den 02/09-08 og ja jeg har endomatirose men en grad 2 der er vist 4 grader af det 1, 2, 3, og 4 som værrst. Jeg kender dine symptomer det har jeg selv haft. Var til kontrol på Århus privat hospiltal og fik at vide fra lægen at jeg har meget god chance for at blive gravid op til 6 mdr. efter operation der efter nedsættes chance med hele 40{a59394c8d5daf3ee02d75d52f6f7fc4f4afc619466d053f200c0053fe890ca0e} det er helt vanvittige synes jeg. Min operation gik meget godt havde mange smeter i skulder par dage efter med par morfin to det værrste.

   

  Indne operation havde jeg også fortaget en scanning indvendige men den kan vist ikke påvise med sikkerhed om man har endomatriose eller ej skal igennem en operation.

   

  Held og lykke fremover

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.