Close
Log Ind Opret Bruger

Underretning spørgsmål

 • 27 juli 2022, 22:33

  Hej herinde. Håber nogen kan være behjælpelige med et spørgsmål?

  sagen er den at min kæreste og jeg har en fælles søn – og så har min kæreste en søn fra et tidligere forhold, vis mor ikke er til at samarbejde med og intet godt vil os.

  I juni 2020 må vi akut flytte fra vores bolig og midlertidigt i campingvogn pga svindler udlejer. Grundet dette blev der lavet en anonym underretning på os. I 2 år har kommunen været inde over med familiebehandler og først nu har vi fået fast bopæl og kommunen er klar til at lukke sagen, da de ingen andre bekymringer har.

  vi har så lige haft samvær med min kærestes søn for første gang i et år, og som forventet skulle mor til drengen påbegynde drama, hvilket hun altid gør.

  hun er verbalt modbydelig, og gør det klart at hun kender til den underretning vi fik for 2 år siden. Derfor vil jeg gerne vide om nogle ved, om underetninger omk vores søn bliver sendt til hende også? Og i såfald hvis det er tilfældet , kan jeg så tale med kommunen om hvilket anstrengt forhold vi har til hende og frabede at hun får information fremover ?

  Grundet de problematikker der altid skal være med hende, har vi meddelt at vi vil gå til familieretshuset ang. fast samvær. Til dette truer hun os med at smadre vores liv og gøre alt for at vi mister vores egen fælles søn, blot for at ramme os.

  så jeg har det virkelig stramt med, hvis hun har indblik i vores liv. Altså sagen med kommunen lukkes snart , men bryder mig ikke om hvis der skulle opstå noget nyt og hun så får viden om det. Endvidere er der udarbejdet nogle rapporter på mig ( som en familiebehandler har lavet ) modtager min kærestes eks også de rapporter ? Jeg får kun ros i dem, men det er mere at det er for grænseoverskridende hvis et menneske jeg ikke kan sammen med har indblik i mit privatliv.

  jeg håber nogle kan hjælpe ?
  tak på forhånd.

   

  27. juli 2022 kl. 22:45

  Puha hun lyder modbydelig 😬 Jeg tænker at hvis det er en underretning lavet omkring hendes søn, så får hun naturligvis den også, alt andet ville jo være helt væk da det netop er hendes barn. At i ikke har lyst til at hun skal have indblik i jeres liv forstår jeg godt, men alt der omhandler hendes søn, har hun af gode grunde ret til 😊

  27. juli 2022 kl. 22:50

  Fik vidst formuleret mig lidt forkert:).

  underretningen drejede sig om min og min kærestes fælles søn – ikke om deres søn, men alligevel har hun vished omkring det. Og det undre mig hvorfor hun skal have information der ikke vedrører hverken hende eller hendes søn?

  28. juli 2022 kl. 05:30

  Det har hun intet krav om at få at vide! Og ingen kommunale må oplyse hende om det.

  så du kan vidst godt være ret sikker på hvem der lavede den underretning, med mindre nogen tæt på jer har sladret til hende?

  28. juli 2022 kl. 06:22

  Kommunen må bestemt ikke sende informationer omkring dig eller jeres fælles barn til hende.. Og sådan noget gør de heller ikke, da de kan få en gevaldig stor straf..

  Så enten er det hende selv, der har lavet underretningen eller også kender hun den, der har lavet underretningen.. Eller også er der en fra kommunen, der bestemt ikke har overholdt sin tavshedspligt

  28. juli 2022 kl. 08:55

  Det lyder vidst til at du nu ved, hvem der lavede underretningen. Hende eller en tæt på hende (tvivler stærkt på at kommunen skulle bryde deres tavshedspligt)

  Du kan være helt sikker på, at din kærestes eks, ikke modtager ting, der ikke vedrører hende eller hendes søn 🙂

  Og herfra må i gøre alt hvad i kan for at holde rene linjer, så hun ikke har noget på jer. Og det lyder som en rigtig god ide, at lade familieretshuset tage sig af alt dialog ang, samvær. Underligt, at hun truer jer på denne baggrund, det vil da kun gøre livet nemmere for hende også, at i ikke skal have konflikterne.

  Hun lyder som et modbydeligt menneske

  28. juli 2022 kl. 09:18

  Tak for jeres svar. Ingen tæt på os kommer godt ud af det med hende.

  så ja, måske vi skal tænke at den anonyme underretning Nok godt kunne være hende, da hun altid har forsøgt at ødelægge min kæreste og ikke ønsker at deres barn har sin far i sit liv.

  det gav ihverfald en smule ro i maven at det så ikke er fordi at kommunen rapportere videre til hende og hun dermed kan læse mine journaler/ rapporter der er blevet udarbejdet.

  Og så må vi nok bare lade være med at tage os af at hun truer med at “melde krig” med feje kneb i ærmet hvis vi kontakter familieretshuset. Vi har det trods alt på skrift fra hende af, så det nok bare til vores fordel hvis hun begynder at sende nye underretninger

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.