Close
Log Ind Opret Bruger

udenfor i familie

 • 18 december 2021, 22:05

  Jeg ved ikke om det er barnligt, men jeg føler en slags jalousi/mig ked af det og uden for over at min bror, hans kone og deres barn bor sammen med vores forældre. De bor meget tæt sammen og deler alt, så de er der altid.

  Og nu hvor jeg selv håber på at få et barn så er jeg jaloux eller har det svært ved at de får et helt andet forhold til min brors barn end de vil til mit. Som de jo bor med og er med i deres dagligdag. Også fordi jeg føler at jeg virkelig virkelig godt kunne bruge samme støtte ved at bo sammen og er enlig.

  Jeg har til andre tider i min ungdom også følt min bror fik lov/flere muligheder end mig, overfører jeg bare gamle følelser eller er mine følelser fair nok?

  18. december 2021 kl. 23:39

  Tænker hvis du vil være forælder og har besluttet at være enlig skal din beslutning baseres på du kan klare det alene.

  Dit barns forhold til bedsteforældre vil ikke blive dårligere end din brors. Min søster bor lige ved siden af vores mor, og hendes søn har ikke et bedre eller dårligere forhold til vores mor end min søn har der bor 100 km fra hende.

  Måske du skal se ind ad og tænke over hvad du mangler og har brug for. Overvej om du måske skal tale med dine forældre om du har savnet noget nærvær fra deres side eller føler der bliver gjort forskel, hvis det er det du føler. Nogengange hjælper det at få sat ord på og måske dine forældre kan sætte et perspektiv på du ikke egenhændigt kan se.

  18. december 2021 kl. 23:58

  Tak for svar. Det er ikke at jeg er i tvivl om jeg kan klare det selv som enlig overhovedet (selvom det da må være rart når man altid lige kan smutte ud fordi der altid er bedsteforældre til at passe den lille som de jo kan f.eks.).

  Det er mere noget følelsesmæssigt i det som jeg åbenbart har svært ved at forklare, men ligesom at de har deres hverdag og en masse ting sammen, som jeg nu og fremover ikke vil have. Jeg mener at man helt naturligt har et meget nærere forhold når man er tæt på hinanden på den måde.

  Jeg har skam sat ord på hvordan jeg føler det overfor dem.

  19. december 2021 kl. 00:04

  i så fald må du bearbejde det selv og på den måde ligge det fra dig så det ikke går og nager dig.

  Husk dig selv på der er gode og dårlige sider af at have en hverdag sammen som de har det.

  tal evt med en professionel hvis du føler det er svært at slippe de følelser eller svært at få sat i perspektiv.

  19. december 2021 kl. 00:09

  Nej, det er ikke noget for mig. Jeg mener jeg har ret til at have de følelser.

  Men uden tvivl så skal jeg fokusere på hvad der er rigtig for mig, og på mit eget liv, og det har jeg skam også tænkt mig.

  🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.