Close
Log Ind Opret Bruger

tvillingevogn – erfaring??

 • 7 september 2020, 16:34

  Hej 😊

  Jer der har fået tvillinger, hvilken vogn har I valgt? 

   

  Pft 🙂

  7. september 2020 kl. 17:35

  Hejsa,

  Jeg har ikke tvillinger, men har fået nr 2 og der er lige 2 år imellem mine piger og jeg har valgt at investere i en Bugaboo donkey 3. Det er det værd hos mig, da jeg bruger klap/ barnevogn meget også selvom vi har bil! 
   

  Hvis pengepungen kan klare det, vil jeg klart anbefale den. Du køber den som kombi med både barne og klapvogn i et, og du skal jo bruge den de første 3 år ihvertfald! så på længere sigt kan det betale sig!  Den er så let og kan lige komme igennem alle standard døre! Også kan den skubbe sammen til en vogn hvis man nu ikke har begge børn på sammetid hele tiden, hvilket nok ikke er så sandsynligt med tvillinger men stadig smart! 

  7. september 2020 kl. 18:14

  Jeg har haft en gammeldags stor tvillingevogn med langt liggemål derhjemme. Den brugte jeg til gåture i området, når jeg mødtes med mødregruppe.samt til søvn derhjemme. 

  I bilen har jeg en bumbleride indie twin. En super lækker klapvogn hvor der evt kan tilkøbes lifte. Den fungerer godt både i byen og i skoven. 

  Det er vigtigt at gøre ens behov op. Hvis du bor i byen vil en mindre kombivogn være mere praktisk end den store vogn. 

  7. september 2020 kl. 18:20

  Kan varmt anbefale en Bumbleride Indie twin. Kender den fra privat børnepasning. Langt liggemål i klapvognen og sæder der kan lægges helt ned (når man er færdig med barnevognsdelen), store kalecher, kører helt fantastisk og betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskinen ???????????? Ydermere lavet af miljøvenlige genbrugsmaterialer uden farlig kemi.

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.