Close
Log Ind Opret Bruger

Jeg troede lige det var nu! snydt af veer?

 • 21 november 2020, 12:44

  Jeg vågnede i nat efter at have sovet et par timer og havde det underligt. Min krop var urolig og jeg havde kvalme. Jeg gik på toilet og da jeg kom i seng igen begyndte jeg at have nogle sammentrækning. Ikke som de plukveer jeg kender, men mere rullende og jeg kunne mærke de trykkede ned ad. De tog til i styrke og begyndte at nive og kom ret ofte. "Så er det sku nok nu!". Jeg lå der ved siden af min snorkende mand og glædede mig til at det ville tage endnu mere til, så jeg kunne vække ham og fortælle det. 3 timer lå jeg der med hvad jeg troede var begyndende veer og gjorde mit bedste for at slappe af og tænke dejlige tanker. Og pludselig! Slut! Ikke engang nogle fesne plukveer var der. Det gik bare totalt i sig selv. 

  Hvad er det for noget snyd! Nu sidde jeg her, pisse træt, fordi det holdt mig vågen og har ikke skyggen af fødsel på vej. 

  Jeg er 2. Gangs og er også kun 36+3, så det gør da ikke noget at det venter et par uger, men jeg viste ikke at min krop kunne tage mig ved næsen på den måde.

  Er der andre der er blevet snydt, eller er det kun mog der åbenbart ikke kan mærke forskel på hvornår det er ægte veer?

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.