Close
Log Ind Opret Bruger

Tremmeseng, tøj osv.

 • 9 juli 2004, 12:03

  Hej…

  Jeg er i tvivl om tremmeseng til den lille.
  Jeg har set på en tremmeseng i Ikea til 269,- men jeg syntes bare det lyder billigt og så kan jeg godt blive i tvivl om den er god nok. Det er bare så mange ting man skal købe så det ville da være dejligt hvis den ikke behøver at koste mere…

  Mht. alt det andet man skal købe, tøj, sutter, barnevogn osv. er jeg lige ledes meget i tvivl om det er for tidligt at købe nu eller om man skal vente. I næste uge er jeg halvvejs. Kigger meget på tøj, men køber ikke noget, da jeg ikke kan finde ud af om det er for tidligt.

  Hvad har i gjort?

  Knus fra lotte 19+1

  9. juli 2004 kl. 12:31

  jeg er kun 13+5, men har allerede købt en del.
  Tøj mv. køber jeg når jeg falder over noget som jeg synes er sødt, billigt ell.l. For mig er det en måde at nyde min graviditet og så slipper vi for at stå med en masse udgifter de sidste to mdr. inden jul (har termin 9. Januar)
  Vi har desuden købt barnevogn+tilbehør som står og venter på os i butikken, puslebord, dyne, pude + div. småting. Det er nok ret tidligt at købe disse ting, men jeg fik uventet nogle penge og vi besluttede os for at de skulle bruges på baby, så inden vi fik dem brugt på noget andet af alt det vi mangler (vi er lige flyttet og så kommer der altid en del ekstraudgifter) ville vi hellere bestille og betale i butikken, så vi bare ved at tingene står og venter på os og derfor ikke behøver at bekymre os mere om det.
  Mht. soveplads, så låner vi en vugge det første stykke tid, og så ønsker vi os en tremmeseng i dåbsgave. Dog ikke den fra IKEA.
  Jeg ved ikke hvordan kvaliteten af den billige model fra IKEA er, men min erfaring med IKEA´s andre produkter er at de ofte går i stykker hurtigt og jeg tør personligt ikke at ligge min baby i en tremmeseng, hvor jeg vil være i tvivl om hvorvidt den kan holde, eller om bunden eller lign. lige pludselig falder ud.
  Du har ret i at det er smadderdyrt med alle de ting man skal købe, og det er som sagt en af grundene til at vi er gået i gang med at købe tidligt, så udgifterne bliver fordelt over så lang en periode som muligt.
  Til sidst skal det lige tilføjes at vi ikke er gode til at spare penge sammen og det er derfor at vi i stedet for at ligge noget til side hver måned, køber noget i stedet.
  Håber du kunne bruge det til noget.
  Knus Linse 13+5

  9. juli 2004 kl. 14:00

  🙂 Hej Lotte

  Begynd dog bare at køb ind til baby, jeg er 3 gangs fødende,med to børn fra et tidl. ægteskab og vi venter så min mands første barn. Han/vi glæder os helt vildt!! Jeg havde ikke noget udstyr overhoved fra mine to store piger (7 og 9 år) og jeg var ikke engang 3 mrd henne da vi købte tremmeseng og min mand samlede den faktisk med det samme, så den har stået klar MEGET længe nu. Nu er der 29dage til termin og vi har haft altklar i ihertilfælde 1 mrd nu. Jeg vil også hellere fordele udgifterne og det er da også så hyggeligt at gå og ordne alt det babyhaløj….
  Mange knus og kram
  Rikke med 29 dage til termin juhuuu

  9. juli 2004 kl. 17:32

  Hejsa Lotte

  Jeg begyndte at købe tøj osv. fra omkring 20. uge og så ellers lidt hen ad vejen.
  Det er meget hyggeligt at købe tingene i små bidder istedet for det hele på en gang 🙂

  Mit råd er, at du/I begynder at købe udstyr, når I selv føler for det og så skidt med om andre siger det er for tidligt.

  Jeg er meget glad for at vi allerede startede med at købe ting og tøj fra 20. uge for de sidste par uger har jeg ikke haft energi eller kræfter til at surfe rundt i diverse babybutikker.

  Jo længere hen du kommer i graviditeten, jo mindre kan du – så nyd at du lige nu har masser af energi til at forberede tingene til jeres lille bebse 🙂

  Held og lykke

  Kh Jesperstrunte 37+5

  10. juli 2004 kl. 07:36

  Så hav en sodavandsdåse med. Hvis dåsen kan ligge på langs mellem tremmerne er der for meget plads i mellem og barnet kan få sit hoved ud og evt. sidde fast mellem tremmerne. Mange af IKEAs tremmesenge har et for stort mål mellem tremmerne – eller havde det for to år siden, da min veninde skulle købe tremmeseng. Tag en dåse med og prøv efter. Hvis du synes sengen ser skrøbelig ud, så lim den sammen. Det skal nok holde. Det er tit det der er forskellen på IKEAs møbler og dem du køber samlet.

  andedun 14+2

  10. juli 2004 kl. 23:27

  Se under test og priser i menulinien, her finder du en test af bla. tremmesenge under test – børn. Jeg ved at IKEA´s Gulliver tremmeseng er med i den seneste test som et godt køb, den har vi købt. De er ved at teste en ny omgang senge men testen bliver først offentliggjort om et par måneder.

  Min mor havde tideligt købt en masse praktiske ting som sengetøj, badehåndklæde, kønsneutralt tøj, m.m., Omkring uge 30 købte jeg pudsletingene + aktivitetstæppe og da Oliver kom 3 uger før tid havde jeg kun købt et par strømper (mht. tøj) da vi ikke kendte kønnet, vi havde dog lånt meget tøj.
  Vugge, skråstol og boxette har vi lånt.

  Se også under familie og hjem på [link http://www.forbrug.dk]www.forbrug.dk[/link%5D her står mange gode råd om udstyr til bebser.

  Kh Janni

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.