Close
Log Ind Opret Bruger

Træning under graviditet

 • Avatar
  rm
  15 juli 2007, 13:00

  Hej med jer alle.

  Beslutningen om graviditet er lige taget og p-pillerne lægges på hylden om godt 3 uger. Jeg har dog nogle taker omkring det i forhold til træning, måske der er nogle der har erfaringer eller råd i kan dele med mig??

  Jeg er instruktør og elsker at træne. Pt. har jeg 3 timer om ugen (en styrketræningstime som er mere eller mindre ekslotions øvelser, så som squat, lunch m.v. de andre 2 timer er step kombineret med styrke med elastikker m.v.).

  Så er det at jeg er lidt usikker på om jeg kan træne indtil jeg evt. har opdaget at jeg er gravid eller om jeg skal stoppe og lave noget andet eks. svømning, løb eller lig. Så jeg er sikker på at jeg ikke laver denne form for træning i starten af graviditeten – hvis den endnu ikke er opdaget. Eller om jeg godt kan fortsætte til jeg har opdaget at jeg er gravid??

  Jeg har læst mig til at pulsen ikke må komme over de 140 men hvis jeg holder den under dette? Det ville være kedeligt hvis jeg skulle stoppe med alle timerne og kender også flere der har kunne gøre det, som er i centeret i forvejen men jeg vil ikke risikere noget – så hellere lave noget andet!

  Hvad mener i? Hvad har i selv gjort, de af jer der har trænet eller træner nu??.

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.