Close
Log Ind Opret Bruger

Fra tom blommesæk til foster!!!

 • 1 januar 2017, 12:54

  Hej jer derude.

  Skriver dette indlæg for at indgyde håb i andre i samme situation. Jeg var til tidlig scanning før jul, da jeg var cirka 7. uger henne (har termin 7. august). Det var en forfærdelig oplevelse. Der var kun en tom blommesæk og intet foster. 

  Gynækologen var ret slem. Hun sagde ting som "I din alder, så producerer kvinder mange æg, der ikke bliver til noget fornuftigt" og skældte mig nærmest ud, da jeg begyndte at græde og sagde: "Rolig nu. Lad nu ikke det, ødelægge julen". 

  Hun sagde, at jeg havde et vindæg, og der nok ikke kom et barn ud af det. At det sker, og hun regnede med at jeg ville abortere i julen. Hvis det ikke skete, havde jeg en tid den 2. januar, så kunne vi se, om det mod forventning havde udviklet sig, og ellers skulle jeg tage piller til abort eller udskrabes.

  Julen var ikke sjov. Jeg kunne google mig frem til, at kroppen bliver ved med at tro, at den er gravid, og det skal jeg love for. Havde masser af symptomer og det var så svært at skjule for ungerne og svigerforældrene. Havde kvalme og var konstant træt.

  Nå men havde virkelig ikke lyst til at tage til den stressede gynækolog uden empati på mandag, så betalte selv for en scanning i torsdags. Og min kæreste tog med og holdt mig i hånden. Vi var indstillede på at blive vejledt i abort. Men nej.
   

  Det fineste foster og hjerteblink. Jeg gispede og vi græd begge to og var helt forvirrede. Hun sagde, at nogle bare kom lidt langsomt fra start, og min termin stadig lyder 7. august!

  Nå men bare for at sige, lad være med at tage til scanning for tidligt. Vi var så sikre på, at der ikke var noget, da der var en fin blommesæk men intet foster. Jeg holdt op med at tage gravid vitaminer og drak løs af sort te, tog hovedpinepiller osv. Heldigvis drikker jeg ikke alkohol. 

  Er rigtig glad, men også lidt rystet.

  Vil skrive en klage til gynækologen. Hun kunne jo ikke gøre for, at der ikke var noget foster, men hun sagde så mange ikke fede ting i den situation, og sagde, der kun var 2 pct chance for, at det blev til noget. 

  Og det nyeste svar var – sikke et fint foster, med arme og ben og et fint hjerteslag.

  Så fat mod, hvis I får en dårlig første scanning. Knus

  17. marts 2022 kl. 15:25

  Dejligt, at det endte godt.

  Jeg står i den situation at jeg var til tidlig skanning i går hvor jeg var 5+4. Der var en fin blommesæk med en forster i, men den anden var tom. Jeg er rigtig glad for at der er en som er fin men kan hellere ikke lade være med at tænke om den tom blommesæk kan nå og udvikle sig. Det skal siges at jeg fik lagt 2 blastocyst op, så der er reel chance for 2 stk.

  Hende som skannede mig sagde, at hun er 95% sikker på, at det kun blev til 1 baby. Men hun ville se mig alligevel om en uge.

  17. marts 2022 kl. 17:58

  Dejlig historie. Jeg tilslutter mig også ikke at tage til scannning for tidligt. Venter til 8+0 fremover ❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.