Close
Log Ind Opret Bruger

Tør i munden???

 • 28 april 2004, 13:27

  Som i kan læse i et andet indlæg har jeg netop testet positiv. I dagende op til mens har jeg været temmelig fokuseret på evt. graviditetssymptomer (det kender i måske?), og det mest bemærkelsesværdige hos mig i de sidste 4-5 dage har været en ekstrem tørhed i munden (ikke tørst). Jeg har drukket meget for at slippe af med det men det har ikke hjulpet. Er der nogen der har hørt om det før i forb. med graviditet?
  Nå, men hvis i nogensinde skulle være i tvivl om i er gravide og er usædvanligt tørre i munden, så tag det som et godt tegn!

  Knus og babystøv fra Bitten

  29. april 2004 kl. 02:19

  dit budskab kom lidt som en stjerne på himlen, jeg venter ikke mens på lørdag og har bare en fornemmelse af at den godt kunne være der denne gang, denne fornemmelse har været der en uge/10 dage og jeg har ømme bryster mm. men jeg har de sidste par dage undret mig over en ekstrem mundtørhed og har også prøvet at drikke en masse uden at det har hjulpet synderligt, så når du nu skriver det indlæg bliver jeg jo hel glad for der bekræfter bare min fornemmelse endnu mere. Håber virkelig den er der denne gang, har prøvet i 7 mdr. nu og er lidt utålmodig. TILLYKKE MED DIN POSITIVE TEST.
  Knus Linse

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.