Close
Log Ind Opret Bruger

Tilskud til modermælkserstatning

 • 25 juni 2008, 12:56

  Hejsa (hej)

  Jeg har fået at vide af min Jordmoder at vi skal købe allergi venlig modermælkserstatning til vores lille prinsesse, fordi hun er dobbelt resitent for at blive allergiker (har en datter på 9 der har en lille smule astma, og jeg selv har en meget lille smule pollen allergi) (ked)

  Nu er mit dilemma følgende: er der grund til at blive hysterisk og købe det dyre modermælkserstaning, eller kan jeg nøjes med den almindelige som jeg også har brugt til de to andre børn. Hva ville I gøre? Hende med astma har det jo kun i en meget mild grad, og det ser ud til at hun vokser fra det

  Jeg har en tildens til at købe det som jeg har købt de andre gange, men er jeg så “ond” ved mit barn, og risikerer at give det mere allergi??

  Jeg har været ved at undersøge om jeg kan få tilskud til dette specielle modermælkserstatning, som er dobbelt så dyrt som andet modermælkserststning. Er der nogen der kender til hvordan man får det tilskud?? Jeg synes ikke jeg er blevet så meget klogere end inden jeg begyndte at læse om det. HJÆLP.

   

   

  26. juni 2008 kl. 11:37

   

  Vi har også fået besked på at bruge den dyre, så jeg køber Nutramigen på apoteket. Har læst at man kan søge tilskud ved lægen som kan lave en grøn recept, her får vi så 60 {b4d03c2606d12b8f7686a6e890986d48003ba6e5ceb5a6f9faed134b61afce84} refunderet. Jeg har endnu ikke fået ringet til min læge, har læst man ikke får med tilbagevirkende kraft så det er vist bare at få det gjort.

  Her er det min kæreste der har græs allergi, det er det eneste.. men åbentbart nok til at han kun må få den fra apoteket…

  Synes også det er en dyr løsning men selvfølgelig køber jeg det når de siger det er det bedste..

  Jeg fandt det her på nettet om det.. prøv evt. at læs:

  http://www.meadjohnson.dk/Filer/NutramigenRadogopskrifterDk_10417.pdf

  Hilsen Nette

  26. juni 2008 kl. 13:13

   

  Jeg fik besked på af lægesekretæren at jeg skal ringe til lægen imorgen tidlig, hun udskriver så en recept som de får på apoteket, når den skal fornyes kan jeg bare ringe direkte til lægesekretæren.

  Nette

  26. maj 2009 kl. 11:39

  Vi bruger også den dyrere løsning, da min mand har mælkeallergi og jeg astma. Vi fik besked af sundhedsplejersken, så vi gik til læge fra start og fik en grøn resept. Vi bruger profylac, som normalt koster 238 kr og vi giver 89 kr for dem med grøn resept.

  Jeg fik den første tid en resept som holdt til 8 gange og derefter fornyes. BESVÆRLIGT: Indtil en dame på apoteket sagde, at når det er spædbørnsdiet, så må man ikke begrænse den til evt. 8 gange og med evt en uges mellemrum. Den skal gælde indtil man ikke har brug for det mere og man må købe så tit man vil 🙂 Dejligt. Så nu har jeg bare den ene resept og køber på den hver gang. Apotekerne tilbyder også at opbevare den, så den altid ligger der til når man kommer og køber, hvad enten det er mig eller min mand 🙂 Smart.
   

  Molly

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.