Close
Log Ind Opret Bruger

Tidlig test fra apoteket

 • 3 januar 2022, 14:37

  hejsa 🙂

  Har nu taget to af disse tidlig test fra apoteket. Men jeg bliver oprigtigt urolig når jeg læser lidt rundt herinde og kan se der er mange der ikke har gode erfaringer med dem. De ser begge sådan her ud – jeg vil umiddelbart sige at de begge er svagt positive??

  Avatar
  Anonym
  3. januar 2022 kl. 14:44

  dette er min fra igår morges, har hørt forskellige meninger 🥴..

  tog dog en tidlig test fra babyplan idag, hvor jeg ikke rigtig kan se noget.
  men i en anden tråd er der en anden der kan se noget på den.

  Er også forvirret 🥴🥴

  3. januar 2022 kl. 14:50

  Jeg kan altid teste positivt på dem der desværre 😓 også hvis jeg ikke er gravid

  3. januar 2022 kl. 14:50

  Er låget pillet af på den øverste?

  3. januar 2022 kl. 14:52

  Man skal holde sig langt væk fra apotekets tests, de er yderst misvisende og har givet mange hovedpiner herinde 🙁 Jeg synes desværre at begge ser ud til at have de skyggestreger, som de er kendte for at lave – så hvis jeg var jer, ville jeg teste på et andet mærke, og hvis de er negative, så må I desværre nok gå efter dem eller vente et par dage og teste på et andet mærke igen, da apotekets tests primært kun kan stoles på når de har en meget tydelig streg, som man ikke er i tvivl om. Det er i hvert fald mere en undtagelse herinde, hvis nogens skyggestreg på apotekets tests viser sig at være positiv..

  3. januar 2022 kl. 15:43

  Selv mænd og æblejuice kan lave sådan en streg på de teste der – det har flere herinde bevist. Så ud og køb en anden test. Enten i Rema eller netto.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.