Close
Log Ind Opret Bruger

Tidlig scanning

Tagget: 

 • 19 maj 2022, 08:22

  Hej piger

  Vi har prøvet i langt tid at blive gravid uden det lykkes. Nå men jeg sidder og tænker at hvis man teste med meget svagt betyder det så at der ikke er nok hcg ? Og at der stor chance for at man miste ?  Og hvad synes i om en tidlig scanning for at se hjerteblink ? Jeg har læst at mange efter det har lavet den scanning så har det mistet efter? Er den scanning farligt ? Er der sammenhænge mellem det to ?

  19. maj 2022 kl. 09:52

  Vi brugte 11 måneder på at opnå graviditet, den mistede vi. Jeg blev gravid måneden efter den mistede vi. Så gik der yderligere 11 måneder og jeg blev gravid igen, og ingen af os fejler noget de kunne ikke svare på hvorfor vi ikke kan opnå graviditet hurtigt, selvom vi har brugt æl teste i 1,5 år, de sidste 6 måneder orkede vi det ikke. Alle de gange jeg har været gravid har testen været svag i starten for til sidst at være helt tydelig. Svagheden har intet at sige, medmindre du starter ud med en tydelig test og den bliver svagere. Det er ikke farligt at blive scannet dem der mistet efter har ganske enkelt bare været uheldige, hver 4. Graviditet går til fil vi at vide.

  Jeg har brugt tidlig scanning alle tre gange og jeg ser intet galt i det, de er med til at give mig ro indeni.

  19. maj 2022 kl. 10:29

  Jeg håber det lykkes for snart og for os. Men jeg synes jeg har læst at alle dem som tage til et tidlig scanning miste så efter det. Jeg ved ik så jeg har tænkt om det har en sammenhæng. Hvor langt var du da du mistet ? Hvis jeg må spørge ?

  19. maj 2022 kl. 10:43

  Jeg blev gravid i februar efter 28 ckl forsøg. Jeg kom til tidlig scanning en fredag hvor der var hjerteblink og mandag var den lille spire gået til og det endte i MA.

  Jeg har 5 børn og første gang jeg har taget til tidlig scanning. Jeg tror ikk det var scaningen som gjorde. Det var skæbnen.

  19. maj 2022 kl. 10:46

  Nu har jeg altid været til tidlig scanning med mine børn og dem mistet jeg ikke, hvordan kan en scanning føre til at man mister?

  19. maj 2022 kl. 11:05

  Jeg ved ik hvor jeg fik den tanker fra 🤣🤦🏽‍♀️

  19. maj 2022 kl. 11:06

  I hvilken uge har du været til tidligt scanning?

  19. maj 2022 kl. 11:10

  I uge 8 selvom man kan før man vil gerne være sikker på at se noget.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.