Close
Log Ind Opret Bruger

For tidlig ægløsning trods PCO og hormoner

 • 25 september 2006, 15:10

  Øv altså siger jeg bare. Har lige været til scanning, tjekkes for udviklingen af ægblærer efter 14dage på Gonal-F. De andre gange har jeg været mange dage om at udvikle en ordentlig stor ægblære, så min gyn.læge besluttede at trække mig helt til 16.dagen med at scanne denne gang, det skulle han bare ikke have gjort!

   For 2-3dage siden oplevede jeg nogle tegn der plejer at komme i forbindelse med ægløsningen, men tænkte at nej, det er ikke rigtigt, så længe jeg bliver pumpet med hormoner kommer den ik af sig selv.  Men hvad mon scanningen viste idag….

  INGEN store ægblærer, men tilgengæld en masse væske i bughulen, hvilket tyder på at det så var æl jeg mærkede i weekenden. Øv øv siger jeg bare, der røg så det insemineringsforsøg (2.forsøg). Godt nok var kæresten og jeg sammen, men chancerne er vist ikke for gode alligevel, da hans kvali ikke er alt for god.

  Så nu ka jeg bare vente til fredag hvos de tager en blodprøve for at få afgjort sikkert om æl har været der, føler bare at det er et spild forsøg, og det er så frustrerende, vil bare så gerne at det lykkes. Alle omkring os bliver gravide eller forældre lige for tiden, er snart så træt af det, hvorfor ska jeg ikke have lov til at blive mor bare pga sådan en dejlig gang pcos

  Skulle bare lige ud med mine fustrationer

  Mange hilsner fra Muuser

  21. februar 2007 kl. 07:31

  Jeg kan godt forstå dig det er da bare træls. Men mærkeligt af lægen har lade dig vente.

  men det er jo selvfølgelig fordi du plejer af ha den sent.??

  men kender godt det med der er gravide eller 1 mdr. børn over det hele. træls…….

  Jeg er lige blevet henvist til ins. af min gyn. men det er privatklinik så nu må vi se hvor dyr en historie det bliver. (pga smerter gennem 2 år og vi har forsøgt i 1 år.)

  ved ikke lige hvorfor han har henvist mig til privat, min læge sagde det kunne være pga ventetiderne.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.