Close
Log Ind Opret Bruger

Test tråd december 2023

 • 7 november 2023, 08:31

  Denne tråd er for os der skal teste i december.

  Jeg havde desværre i forgårs en sa var 9+5 så ville gerne forsøge ved første æl. Har desværre haft sa før og tideligere en ma og der fik jeg æl 18 dage efter tab så forventer æl d. 23/11 og dermed testdag 7/12

  7. november 2023 kl. 15:00

  Jeg er virkelig ked af at høre om dine tab! Er du kommet godt igennem SA’en?

  Jeg havde en MA i juni og en bio i sidste måned, så jeg føler virkelig med dig og håber i får bid igen snart!

  Jeg sidder egentligt med en positiv test lige nu ovenpå min bio i sidste måned, men testen er aftagende, så jeg regner også med at være med i december og har ikke de store forventninger.

  7. november 2023 kl. 17:51

  Nu er det jo kun to dage siden min sa så er stadigvæk fysisk ramt og psykisk slet ikke endnu dog er jeg lettet efter jeg var ved min læge i dag der oprindeligt var min tid til vandrejournal men er blevet lovet at ved næste graviditet ville jeg blive fulgt tæt med scanning hver uge fra jeg er 6+ og indtil nf og prosteron og stofskifte ville blive tjekket ved blodprøver hvis nu der er det der har været skyld i mine tab så jeg kan få tilskud men tænker ikke det kan være det når to af mine tab er sket 9+. Både min læge og jeg selv tror at jeg har mistet pga at det var tvillinger hvilket jeg fandt ud af da der kom to fostersække ud hvori man tydeligt kunne se der lå de små spirer inde.

  Muligvis har du drukket mere væske så måske er du stadigvæk gravid.

  7. november 2023 kl. 21:41

  Det forstår jeg godt – Det tager tid at komme sig over skuffelsen! Det er så uretfærdigt!
  Vil lægen ikke tjekke dit stofskifte allerede nu? Jeg fik bare taget to blodprøver og det virkede ganske let for lægen lige at tage dem?
  Wow hvor lyder det bare barskt med fostersækkene! Gennemgik du det hele derhjemme?😱

   

  8. november 2023 kl. 06:20

  Har nåleskræk og svær at stikke så ville helst vente.

  Ja det gjorde jeg. Det hele kom ud af tre store omgang og en lille. Ved anden omgang kom de to fostersække ud. Ja det var barsk men er en type der vide besked så jeg bedre forstår hvad der er sket og på den måde får taget afsked.

  8. november 2023 kl. 16:58

  Nå, ja det forstår jeg godt at du gerne vil vente. Jeg håber under alle omstændigheder at du hurtigt kommer ovenpå igen og så krydser jeg fingre for dig 🤞🏻🤞🏻

  8. november 2023 kl. 18:33

  Helt ovenpå kommer jeg ikke før det er lykkes og er kommet forbi 9+ og nf ude at miste. Det nemlig det der skal til for mig.

  Hvad med dig er testen tydeligere i dag?

  10. november 2023 kl. 16:03

  Det forstår jeg godt og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det eneste der hjælper er et vellykket forløb. Nej desværre ikke. Jeg blev fulgt med blodprøver og HCG er faldet og kun på 15 i dag, så det er endeligt bekræftet. Er helt slået ud, men nu har vi fået en billet til udredning og det er da noget 🤷‍♀️

  10. november 2023 kl. 20:24

  Det er jeg ked af at hører men du havde det jo også lidt på fornemmelsen men alligevel er det bare en mavepuster godt du kan blive henvist til udredning. Min læge ville lige vente lidt trods jeg opfylder kriterierne fordi hun ved at jeg ville være gravid nu og ikke vente det halve år det kan tage før de har tid ved hab.

  Nu ved jeg ikke hvor lange dine cyklusser men måske vi kommer til at have testdag nogenlunde samtidig. Her skal hcg lige i nul først forventer jeg om en uges tid. Ved de andre gange har det passede med at være i nul når jeg er stoppet med at bløde og det er jeg bestemt ikke endnu og heller ikke over smerterne som lige om formiddagen i 2-3 timer er virkelig kraftige faktisk som veer. Glæder mig til det i det mindste er over for det er virkelig ubehagelig.

  10. november 2023 kl. 20:36

  Ja, super mavepuster og vi er kede af det herhjemme, men bekymringerne er skiftet ud med afklaring og det er “kun” en bio – så det er jo altid noget!
  Den bio jeg havde sidste måned medførte ÆL på dag 21 i stedet for 15-16, og mit HCG er forhåbentligt i nul i morgen eller søndag – så måske kommer det til at passe nogenlunde for os hvis min cyklus opfører sig på samme måde denne måned? Dog tænker jeg det er lidt urealistisk at blive gravid tre cyklusser i træk, men jeg tænkte også det var urealistisk at tabe tre graviditeter i træk, så alt kan vel ske🤷‍♀️

  Er du i gang med at teste HCG ud med test? Eeej er ked af at høre du har så ondt! Kan du dulme det lidt med pano + ipren? Får du en opfølgende scanning når du er ved at være i nul så du er sikker på alt er ude? Håber blødningen og smerterne snart fortager sig❤️

  10. november 2023 kl. 20:43

  Jeg synes sku du er sej at du går videre i krig med at lave baby inden du griber fat i henvisningen. Tro på sig selv er garanteret en god ting! Har du haft let ved at opnå graviditeterne?
  Hvilke undersøgelser har du fået mulighed for at få lavet ved egen læge uden du er startet ved enheden for gentagne tab? Står jo lidt i det samme hvor vi virkelig overvejer om vi skal forsøge videre eller vente på henvisningen..

  10. november 2023 kl. 21:05

  Venter med at teste hcg til jeg er stoppet med at bløde ved min ma og min første sa der passede det med at jeg stoppede med at bløde 12 dage efter tab og samme dag var hcg i nul så ser ingen grund til at hcg teste før. Skal kun scannes hvis der er mistanke om der kan sidde rester ellers ikke men tvivler med alt det der er kommet ud.

  Prøvede med smertestillende i dag hjalp ikke en dyt.

  Aldrig til at vide for efter tab er man mere fertil har ihvertfald været tilfældet for mig. Ville mene at jeg nemt bliver gravid. Begyndte at forsøge slut marts og i anden cyklus blev jeg gravid der endte i sa 9+0 og ved første æl blev jeg gravid der endte 5+2, så en bio og derefter min seneste tab 9+5 så 4 gange gravid på 5 ægløsninger.

  Er som tidligere nævnt blevet tilbudt at få tjekket prosteron og stofskifte.

  Kan ikke vente på at blive henvist og har en tro på at på et eller andet tidspunkt så må det lykkes.

  Ville prøve når jeg forhåbentlig snart står med en positiv test igen at tage babyklister måske det kan hjælpe til at jeg ikke mister.

  10. november 2023 kl. 21:19

  Jøsses du har jo ikke lavet andet end at være gravid! Lad os lige huske lovprise kvindekroppen – for satan hvor den altså kan noget!
  Jeg tror jeg vil lade mig inspirere lidt af din gode mentalitet – det lyder som om du tager det hele i stiv arm! ❤️

  Vi har lige investeret i Gelé Royal i håbet om det kan gøre noget godt. Jeg håber babyklister kan gøre noget for jer!

  Okay, så tror jeg da jeg vil forsøge at spørge min læge om han kan gøre det samme for mig🤞🏻🤞🏻

  Opdater gerne på hvornår blødningen aftager!

  10. november 2023 kl. 21:34

  Har taget gelé Royal fra start prøver denne her gang ikke at tage dem men tager mange andre kosttilskud som jeg fortsætter med og så babyklister ved to streger på testen.

  Har en mistanke at min frygt for at miste og uvidenhed om der var liv da jeg ikke havde været til scanning har stresset mig psykisk og muligvis været en medvirkende faktor for at jeg har mistet derfor er jeg så glad for at når det lykkes igen at blive scannet hver uge. Ja kunne have købt mig til scanning men har/havde ikke lyst til at betale for at få af vide at der ikke længere er liv.

  Skal jeg nok gøre. Der går nok en uge endnu.

   

  11. november 2023 kl. 08:23

  Melder mig her; må være 3. Cyklus efter senabort i juli pga downs. Forsøg på efternøler/mit 4. Barn.

  Fik mens på 29. Dagen lige som sidste måned så måske er det min nye cyklus, men denne og sidste mens har været virkeligt mærkelige: starter med een dag hvor der er frisk blod når jeg tørrer mig- men kun een gang og så sker der intet mere end det før et døgn efter – og så kommer det ellers for fuld skrald et døgn og så stopper det nærmest igen….

  vi har i øvrigt 5 børn i alt – 4 af dem har fødselsdag i september – så det nærmer vi os da nu 😅

   

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.