Close
Log Ind Opret Bruger

termin midt i eksamerne :|??

 • Avatar
  Anonym
  7 oktober 2010, 14:30

  hej alle

  jeg går på HHX 3 år og har li fundet ud af at jeg er blevet gravid. mig og min mand er naturligvis super glade men nu er det jo sådan at min termin ligger d.2 juni, altså li midt i eksamerne.. er der nogle i samme situation eller nogle som har prøvet det?? hvordan klarede i det??

  kunne li se mig selv gå i fødsel midt i eksamationen

  Avatar
  Anonym
  23. oktober 2010 kl. 15:34

  slet ingen som er i samme situation eller som har været det???

  24. oktober 2010 kl. 18:28

   er ikke i samme situation – men tænker at du skal snakke med din studievejleder og høre hvordan du står hvis nu du går i fødsel eller at graviditeten gør at du bliver nød til at holde pause fra studiet ? 

  man ved jo aldrig hvor besværet man bliver af graviditeten 🙂 

  hilsen Sanne

  28. oktober 2010 kl. 14:39

   Jeg er 21 år og går på STX på mit 3. år, og har termin omkring slutningen af juni og starten af juli, ifølge forskellige online termins beregnere 🙂
  Jeg har virkelig ingen idé om hvordan jeg klarer de eksamenerne hvis jeg når at føde inden den sidste, men der er jo syge eksamen, og går udfra at "jeg skulle føde" er godkendt årsag for sygemelding? 🙂
  Men som Frk. 25 forslår, så skal du nok tage kontakt med din studievejleder så hun kan hjælpe dig med at finde en løsning til dit eksamens "problem" – jeg skal selv have fat i min når jeg har været til første lægebesøg og fået vandrejournal 🙂
   

  31. oktober 2010 kl. 16:38

  Selvom jeg har færdiggjort min HHX og at det i mit tilfælde drejer sig om mit kandidatstudie, kan man godt sige at situationen er lidt den samme.

  Jeg har termin i uge 3 og en afsluttende mundtlig eksamen i uge 2. Jeg har måtte gøre det således at jeg først og fremmest ser tiden an. Jeg håber på at jeg kan gennemføre eksamenen, uanset resultat. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, enten fordi jeg fysisk ikke er i stand til at gennemfører eller pga. fødsel før termin, har jeg undersøgt mulighederne for at tage sygeeksamenen et par måneder efter. Det kræver en barnepige i 20 minutter, mens jeg sidder ved det grønne bord, og oplæsning bliver der nok ikke så meget tid til. Men muligheden er der.

  Det vigtigste er jo egentligt bare at du får taget de sidste eksamener på et tidspunkt, så du kan få huen på og bruge din uddannelse efter barslen. 

  Jeg vil også råde dig til at forhøre dig hos din studievejleder, så du har styr på dine forskellige muligheder alt efter hvordan du har det og hvornår du føder For mig er det vigtigste at jeg har en plan B, hvis det ikke går som forventet (for hvornår gør det det)

  Venlig hilsen

  Mette 28+2 og papmor til Luca på 5 år.

  14. december 2010 kl. 09:44

  Hej

  Under min første graviditet havde jeg termin d. 9 juni – gik dengang på HF. Jeg nåede de fleste eksamener (skriftlige) men dengang lå de også før mener jeg. Jeg skulle til en 24 timers eksamen d. 30 maj. Jeg tog over på skolen for at trække spørsgmål og vidste godt at den nok ikke gik.. 5 timer senere måtte jeg ringe og sygemelde mig fordi fødslen var igang.

  Jeg blev sygemeldt (pga fødsel) til resten af eksamenerne og tog dem som sygeeksamener i auhust mdr.

  Det er Ikke noget problem at tage eksamenerne senere – det er du/i berettiget til.

  Denne gang er jeg gravid med termin d. 8.maj og går på universitetet. Je når Ikke mine eksamener og ved på forhånd at jeg blot skal sygemelde mig, aflevere lægeerklæring og så tage sygeeksamen

   

  Tag det roligt – selvfølgelig kan det lade sig gøre

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.