Close
Log Ind Opret Bruger

Tanker om 4 børn :)

 • 10 november 2022, 14:04

  Hej 🙂

  Jeg har altid haft et ønske om at få 4 børn. Hvorfor aner jeg ikke, andet end tanken om en stor børneflok gør mig glad. Tanken om at kunne samle et stor flok, når de engang bliver voksne, synes jeg også er så hyggelig.

   

  Jeg hat tre børn nu. Aldersmæssigt 6 år og ned. Der har været knald på de sidste 2 år, efter vi blev en familie på 5. Vi er begge to meget engageret forældre, som deltager i alt hvad vi kan. Vi elsker at lave ting med vores børn, og er generelt en meget aktiv familie, som ses med venner, rejser og også gerne vil have tid sammen, bare os voksne.

   

  Jeg synes hverdagen går stærkt, og sommetider kan jeg godt føle, at jeg ikke når omkring alle mine børn. Altså virkelig er nærværende. Kan I som har flere børn genkende dette, og hvilke tanker gør I jer?

  Derudover kommer andre folk meninger om ens store børneflok. Nogle gange kan jeg godt få følelsen, at vi fylder lige ret meget i landskabet, og at nogle ville undre sig over, hvorfor vi dog skulle have flere børn. Bemærker I også dette hos jer?

  Egentlig søger jeg historier fra forældre med flere børn end 3. Hvad oplevede I som den største forandring da I gik fra 3-4 børn?

   

  Kom gerne med alt hvad I har. Fordele og ulemper. De gode og knap så gode historier 🙂 Samt aldersmæssigt afstand mellem børnene, og om I har gjort jer nogle tanker her 🙂 På forhånd tak 🙂

  10. november 2022 kl. 18:58

  Jeg har 4 styks, og der er absolut ingen forskel fra 3 til 4 synes jeg.

  Jeg kan godt relatere til at hverdagen gør hurtigt og det kan være svært at være nærværende, alle mine går til sport 1-2 gange ugenligt hver. Det er sjældent at jeg er hjemme før kl 19 på hverdage fordi der altid er nogle der skal til fritidsaktiviter, og gerne flere på samme dag. Det kan være rigtig hårdt og der bliver virkelig løbet stærkt.

  altså vi kan også fylde lige lovligt meget i landskabet fordi vi er en stor men også en larmene familie 🤪

  det er hårdt men det er det hele værd 🥰

  10. november 2022 kl. 19:18

  Jeg venter vores 4.barn som kommer om få uger 😍 kan derfor endnu ikke komme med erfaring men nikke genkendende til folks meninger kan være virkelig hårde og træls 🥴 vi skulle kun have 3. Børn og blev så uplanlagt gravid på p piller, det mistede vi i uge 11 og så kunne vi pludselig ikke glemme tanken om en nr 4. Vores er kun 6,4 & 2

  12. november 2022 kl. 12:41

  Tak for dit svar 🙂

  Hvor gammel er dine børn, og gjorde I jer yderligere tanker omkring aldersforskel på børnene?:)

  12. november 2022 kl. 12:43

  Tak for svar 🙂

  Er ked af at høre om jeres tab. Hvornår bliver jeres mindste 3?

  12. november 2022 kl. 17:03

  Tak for svar 🙂 Er ked af at høre om jeres tab. Hvornår bliver jeres mindste 3?

  Han er næsten lige blevet 2 år 🙂

  13. november 2022 kl. 09:22

  Jeg har kun 2 små børn. Men jeg vil bare lige sige, at det er jer forældre som skal mærke efter indeni om i vil have flere børn. Så kan det godt være, at andre har svært ved, at rumme jeres store flok. Men det er da dem som der er noget galt med?

  Det vigtigste må vel være, at i selv mener at i kan overkomme det. Jeg har set eksempler på par som havde svært ved, at rumme bare 2 små børn. Og hvor jeg blev overrasket. For hvor svært kan det lige være? Men det kan selvfølgelig være hårdt. Du skriver, at du føler, at du ikke giver dine børn nok opmærksomhed. Måske er det ikke lige nu, at i skal få det 4. Barn så.

  Hvor gammel er du? Og hvad med børnene? Hvis de er meget selvstændige kan du jo nemmere tage dig af baby, og give dem opmærksomhed samtidig.

  13. november 2022 kl. 12:33

  Du har helt ret. Det handler om, hvad man selv kan overskue. Kender både familie med et og flere børn, som jeg tænker har svært ved at overskue det 🙂

  Du har helt ret i, at vi ikke kan tage os af, hvad andre tænker. Jeg tænker vi har styr på det, og det er vel det vigtigste

  I forhold til at bringe endnu et dejligt menneske ind i vores flok, så er det bestemt ikke nu. Det føler jeg nemlig ikke vi har overskud til. Jeg forestiller mig, at der skulle komme en lille ny om måske 1,5-2 år fra nu. Vores er 5,3,1 år 🙂

  7. januar 2023 kl. 14:12

  Vi har også 3 skønne barn mellem 3 og 10år. Vi har også overvejet barn nr 4 men ja andre syntes nok også vi i forvejen fylder lidt . Men vi føler selv at vi har meget overskud og kan rumme en mere. Men vi har ikke et 4 børneværelse eller en bil til 7pers. Vi har gjort os mange tanker om hvordan og hvorledes.  Jeg syntes også mange er hurtig til at sige : 3 og 4 børn er virkelig mange lidt for dømmende.

  Jeg tror alt det praktiske det skal nok komme, så længe der er hjerterum til hele familien 🙂

  7. januar 2023 kl. 15:28

  Jeg har godt nok “kun lige” fået nr 3. Men har samme tanker som dig, ældsten er også 6

  Jeg tænker at den store udfordring er at gå fra 2 til 3 og det var et bump min mand lige skulle tage tilløb til. Nu hvor vi har tre børn er han også sådan lidt “en fra eller til gør ikke det store” måske det ændrer sig når baby faktisk bliver en selvstændig type 😂

  Avatar
  Anonym
  8. januar 2023 kl. 10:13

  Jeg har tre og vi forsøger at få nummer fire, så jeg har ikke erfaring endnu 😉

  men jeg tænker der største udfordring bliver med bilen 😆 vi har to almindelige biler – så enten skal een skiftes ud eller også skal vi bare køre i to når vi alle skal afsted.

  ellers tænker jeg da det største “spring” (efter første barn) er nummer 2 – fordi man så skal forholde sig til mere end eet og det barn til flere. Nummer tre var i hvert fald ingen yderligere udfordring her.

  10. januar 2023 kl. 10:53

  Jeg har 3 børn på 13, 11 og 5 år og lille søster i maven ♥️

  Og vi glæder os  til at se hende til sommer.

  Men tænker ikke  rigtig over jeg ee gravid udover det er lidt besværligt med maven 😬

  Og er så glad for at mine 3 andre børn er selvstændige, de er også spændt på når Mila melder sin ankomst og er lykkelig for vi kan give silke på 5 titlen på at blive storesøster ♥️

  10. januar 2023 kl. 11:03

  Der er heldigvis mange fine 7 personers biler til ok penge i dag 🙂

  Ift. Børneværelse, så har vi heller ikke plads. Jeg ser det dog som en mulighed, at to af børnene kan flytte sammen.

  10. januar 2023 kl. 11:06

  For os var det helt sikkert fra ét til to børn. Jeg synes eks det var hårdt at være alene med to i starten, nu tænker jeg sjældent over, når jeg skal være alene med mine tre.
  Synes min største udfordring er, følelsen ikke at have været omkring alle børn hver dag. Jeg tænker meget over, hvordan jeg fordeler opmærksomheden og nærheden, så jeg får nået alle mine børn. Det lykkes ikke altid, og de har også forskellige behov 🙂

  10. januar 2023 kl. 11:09

  Helt enig med dig i forhold til at hæve børneantallet 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.