Close
Log Ind Opret Bruger

Tak for jeres historier

 • 8 januar 2008, 09:04

  Hvor er det smukt at læse jeres historier (græder)

  KIMANDREA dine fødsels beretninger er virklig nærværende og realistiske… Jeg har fået så meget ud af at læse begge dine beretninger…

   Jeg vil meget gerne føde mit 2 barn hjemme, jeg er desværre ikke gravid endun, vi har prøvet i 16 måneder, så man når at drømme mange drømme…

  Jeg har gået med tanken om at føde hjemme, da min første fødsel var nem og hurtig, gør det mig rolig. Jeg havde ikke ønsket at føde vores første hjemme, det var jeg alt for navøs til, nu ved jeg havd der skal ske.

  Jeg vil gerne opleve hele processen hjemme hvor man er i sine egne omgivelser, jeg kan kun forestille mig hvor fantastisk det er at man efter fødslen kan ligge sig i sin egen seng og være hjemme, ikke noget stress med at skulle hjem fra sygehuset…. så kunne jeg godt tænke mig at min søn skal se hans lillebror eller lillesøster lige efter fødslen.

  ja der er så mange tanker omkring en hjemmefødsel, men enlig syntes jeg det er svært at beskrive hvorfor man ønsker at føde hjemme, det er mere noget følelses mæssigt, en rar rolig fornemmelse man har i kroppen når man tænker på processen….

  Bare der var mere aktivitet på denne side 🙂

  Tak for jeres fødsels beretninger

  Hilsner Gitte

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.