Close
Log Ind Opret Bruger

Svangerskabsforgiftning EFTER forløsning

 • 1 november 2020, 11:01

  Hej Quinder

  Jeg fik i august 19 en skøn dreng ved planlagt KS da han lå forkert. Havde en drømmegraviditet – min krop har aldrig haft det bedre.

  4-5 dage efter fik jeg dog voldsom hovedpine, synsforstyrrelser, kvalme, nakkesmerter og vand i hele kroppen. Gik til læge og spurgte om jeg kunne have fået svangerskabsforgiftning men det kunne man ikke efter forløsning sagde hun.

  3 uger efter – stadig med massiv hovedpine så jeg næsten ikke kunne få dagen til at fungere tog jeg til kiropraktor i forvisning om at jeg så nok havde en spinalreaktion efter bedøvelsen.

  Hun kiggede på mig, tog mit blodtryk og sendte mig direkte til læge. 154/96.

  Jeg fik blodtrykssænkende medicin – og det tog hovedpinen men mit blt har aldrig været rigtig godt eller stabilt. I vinters rundede jeg et par dage 171/114.

  I maj fandt jeg ud af jeg var gravid og lin nye læge tog kun bltmedicin samme dag da hun ikke vidste om man måtte få den type under graviditet. OUH sagde dog at medicinen var det de brugte så det var ok. I og med at mit blodtryk dog var rigtig fint 111/71 valgte de at se tiden an. De var dog temmelig utilfredse med at jeg ikke havde været i behandling for svangerskabsforgiftning for det var de fuldstændig sikre på jeg havde haft. Det kan opstå op til 6 uger efter forløsning men er meget sjældent. Så jeg har siden fået hjertemagnyl men har ikke haft behov for blodtryksmedicin da mit blt ligger dejlig lavt – til OUHs store forundring.

  Nå… Det blev en lang smøre inden spørgsmålet – er der nogen der har erfaring med svangerskabsforgiftning EFTER forløsning og erfaring i forhold til baby Nr 2?

  Jeg har termin lige om snart og skal have et KS igen da der ikke er gået 18 mdr siden sidste. 😬

  Avatar
  Anonym
  1. november 2020 kl. 20:34

  Det er ikke alle steder de anbefaler der skal gå 18 måneder i mellem. 
   

  det lyder helt vildt at din egen læge ikke vidste det er en bivirkning efter bedøvelsen ved kejsersnittet. 

  Avatar
  Anonym
  1. november 2020 kl. 21:41

  Nu fik jeg godt nok SSF lige op til termin i min sidste graviditet, men mit udviklede sig så efter fødslen, så jeg blev rigtig syg. Jeg fik blodtryksnedsættende medicin i 3 måneder efter fødslen og blev heldigvis helt rask. Nu skal jeg ikke have flere børn, men det sjove er, at der ikke var noget i den første graviditet.

  SSF er ikke at spøge med. Jeg lå på stue med en, som endte på intensiv med en blodprocent på 3. Vi lå ellers og jokede lidt inden vores fødsler med, at vi jo ikke følte os sådan rigtigt syge…. Det blev vi begge godt nok.

  19. oktober 2021 kl. 14:14

  Hej Justitia77.

  Jeg ved godt, dit indlæg er ældre, men jeg vil meget gerne høre, hvordan din graviditet endte med at gå 2. gang?

  Jeg fik selv ssf i min første graviditet, men det udviklede sig først rigtigt flere dage efter fødslen og jeg blev meget syg – med kramper og et alarmerende højt blodtryk. Jeg var indlagt i 14 dage og på blodtryksmedicin medicin i 6 måneder efter fødslen.

  Så jeg er meget interesseret i at høre, hvordan det så gik for dig?

  Mvh

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.