Close
Log Ind Opret Bruger

Svamp og hormoner

 • 2 marts 2004, 13:00

  Hejsa

  Jeg er den \”heldige\” vinder af en gang svamp – ja undskyld udtrykket.

  Jeg er i behandling med clofomid eller hvad det nu hedder.

  Er der nogle af jer der også har fået svamp af hormonerne?

  Jeg må ikke få canesten, da vi ikke ved, om jeg er gravid. Da dette kan fremprovokere en abort, det er ikke bevist, men der er meget der tyder på det. De siger de kloge i hverte fald.

  Sidst da jeg var gravid fik jeg også svamp( der vidste jeg det ikke) og brugte canesten og jeg havde en sa i 6-7 uge den sad udenfor livmoderen, så jeg kan ikke lade være med, at tænke på, om det var p.g.a. canestenen.

  Håber at der er nogle der kan svare mig.

  Mange hilsner

  Majken

  Avatar
  Anonym
  3. marts 2004 kl. 21:52

  Jeg har også døjet en del med svamp efter hormonstimulation, men mest i skridtet i trussekanten og så mærkeligt nok på min ringefinger, hvor min vielsesring sidder!!!
  Jeg har derfor kunnet behandle stederne med milde håndkøbsmidler.
  Du må ikke tro at Canesten kan have medvirket til at du har haft en graviditet uden for livmoderen. Når graviditeten sidder udenfor livmoderen betyder det jo, at ægget er blevet stoppet i æggelederen, og har sat sig fast der. Så meget revage kan canesten ikke lave, det kan jeg ikke tro.
  Min læge har faktisk anbefalet mig at søge hudlæge med svampen, for der er altså hjælp at hente, men jeg har ikke lige fået taget mig sammen endnu.
  Held og lykke med dit projekt.
  PiaB

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.