Close
Log Ind Opret Bruger

Svært…

 • 24 juli 2004, 21:05

  Hey med jer…

  Jeg er en pige der meget gerne vil være gravid…
  Jeg stoppede med p-pillerne i marts 04, og har ikke haft min mens. siden…
  Var til lægen i starten af denne mdr. og han sagde, at han først ville sende mig vidre, når jeg ikke havde haft min mens. i et halvt år.
  Han sagde også at det jeg kunne gøre i de 2 mdr. der er til der er gået et halvt år, er at tabe mig og dyrke noget mere motion.. Er der nogen der har en god kur…?
  Jeg vejer 75 kg og er 171 cm høj…
  Så mega overvægtigt er jeg ikke.. men skal nok tabe mig ihvertfald 10 kg..

  Håber på der er nogen der vil hjælpe mig…

  🙂

  Hilsen Heidi

  25. juli 2004 kl. 13:36

  Jeg har været i en lignende situation, bortset fra at jeg altså vejede 120 kg, og jeg haevde min menstration, men ingen ægløsning.. For det første kan p-pillerne godt gå ind og ændre din hormon balance, så det er derfor du ingen mens får.Og for det andet kan det være en sygdom, der hedder pco, hvor man ingen mens og ægløsning har. Nu ved du jo ikke helt hvad der er gældende, men i mit tilfælde gik jeg på vægtkonsulenterne og jeg tabte mig 12 kg på 3 mdr.. og for at komme i behandling ( jeg har en lukket æggeleder, ingen æl og pcoæggestokke)skulle jeg tabe mig yderligere 10 kg, fordi de mente at min vægt havde en stor betydning. Jeg var jo selvfølgeligt MEGET træt af meldingen, især når jeg havde tabt mig de 12 kg.. Men så skete miraklet, Jeg fik ægløsning naturligt for første gang i 14 mdr, og jeg blev gravid. Jeg ved ikke om det var mit vægttab, men jeg tror det faktisk!! Vægtkonsulternes kur er formidabel!!! Jeg har det så godt på den, og det er så sundt for kroppen.. Hvis du går igang nu, så kan du kave tabt de 10 kg og 3 mdr. også kan lægen ikke længere forlange, at du skal tabe dig… Også kan du få den henvisning videre, og hvem ved, måske sker miraklet for dig også?!
  Held og lykke…
  knus Sussi

  Ps. spørg mig bare, hvis der er mere du vil vide( holder til på gravid siden)

  20. februar 2007 kl. 10:53

  Du må meget undskylde men 75 kg. ved 171 cm er da ikke overvægt… Hvem prøver at bilde dig det ind. Jeg er selv 162 cm og skal ifølge min bmi veje 55-65 kg…. så vil det jo sige, at du bliver undervægtig. Der er bare noget jeg slet ikke forstår når det kommer til overvægt…

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.