Close
Log Ind Opret Bruger

Sussi og Realist

 • 19 marts 2004, 08:49

  Så må I da lige ha´os undskyldt hvis I føler jer trådt på fordi vi forsvarer os en lille smule.

  -Selvfølglig må i da også ha´ jeres mening og hvis i virkelig mener det med at dette jo ER et debatforum, så kan jeg heller ikke forstå hvorfor I (ihvertfald Sussi) tager sådan på vej over vores modsvar…

  Selvfølgelig har du ret, Realist, i at man skal unde sig selv en måned eller 2´s pause i ny og næ. – det gør vi jo også allesammen enten frivilligt eller ufrivilligt… hmmmmm
  og hvis det bare er det du vil frem til, så synes jeg du skal prøve at læse dit indlæg “hør lige her” igen…….

  For mig er det der træder (mellem linierne) tydeligst igennem “SÅ TAG JER DOG SAMMEN!!!!!”

  Hmmm måske man bare venligt skulle fortælle at solen skinner udenfor og at det snart er forår…

  Du skriver også et sted om falske håb
  -Kan du ikke lige fortælle mig hvad det helt præcis er????
  For mig er et håb et håb, – det dyrebareste vi har…. mister vi først det – mister vi alt!

  Nå men så naiv er jeg jo bare…. 😀

  Men ærligt skal jeg indrømme at det støder mig at du kalder en kvinde der har en stor sorg over at have mistet sin elskede søn for bitter. Bitter????? -hvordan f…… tólker du at hun er bitter????
  og på hvem? – helt ærligt så synes jeg at det er temmelig ondt sagt.

  Desuden synes jeg at Sussi har en temmelig væmmelig opfattelse af dette forum… ja det bliver da aldeles penslet ud at vi er en flok fjolser med en “rosenrød” opfattelse… hrrrmmmm – Du er måske også også modstander af håbet????

  Nå men I har jo trods alt ret i at vi ikke altid kan være enige…

  Noget andet er at I begge to har været gravide et par gange før…. det har jeg også selv (3 gange) derfor ved VI jo godt hvordan vores kroppe reagerer… men der er jo mange der ikke har den viden om kvalme. brystspænding, murren osv… og når man så oven i købet har et stort håb – ja så er det da ikke så mærkeligt at nogen sommetider undres og skærper deres håb når de mærker noget….
  -Så Sussi. kan du ikke godt selv se at det er forkert at kalde disse indlæg for UINTERESSANTE….

  Mange hilsner en håbefuld Gitte.

  19. marts 2004 kl. 10:54

  Tak for dit svar.
  Jeg mener ikke selv at jeg på noget tidspunkt i mine indlæg har angrebet nogen personligt, da jeg er modstander af dette!!
  Jeg har heller ikke beskrevet hvilke indlæg JEG mener er uinteressante for MIG..jeg prøvede at fortælle Realist, at hun bare kunne springe de indlæg over , som hun ikke synes var noget.
  Jeg mener heller ikke at jeg på noget som helst tidspunkt har sagt at folk herinde er en flok fjolser??…det må blive for din egen regning….og jeg tager da ikke på vej over for jeres modsvar, jeg undrer mig bare over, at hver gang nogen tillader sig at kommentere nogle indlæg med en kommentar der ikke nødvendigvis er helt positiv, så bliver der fandme nærmest ramaskrig herinde!
  Og jeg føler mig ikke trådt på overhovedet, men det andre åbenbart, men hvis det er i orden at skrive sin mening til Realist, så er det vel også i orden at Realist giver SIN mening!!!Indrømmer at hendes indlæg kunne være skrevet på en anden måde, men jeg tror at meningen er god nok fra hendes side.
  Og hvis jeg engang tillader mig at kommentere et indlæg med en mening der er anderledes end andres, gør det så mig til en dårlig person, for sådan synes jeg du fremstiller mig i dit indlæg!
  MEN jeg er endnu ikke blevet personlig i mine indlæg og agter heller ikke at blive det i dette.
  Mange hilsner fra Sussi…som da også stadig har håbet…

  19. marts 2004 kl. 15:00

  Det er sgu da en underlig måde at omtale andre brugere af denne side på!
  Det her forum er for alle os, der har behov for at læsse af – eller få afklaret spørgsmål og andet – som bedre kan forstås af folk i samme situation….. Og så kan det godt være, det er de samme spørgsmål og det samme håb, vi alle griber fat i, men netop derfor burde forståelsen være der!!!!
  Jeg fatter ikke, at nogen vil være bekendt – i dette forum – at kalde det for \”dumt\” at håbe…og påstå at vi alle må drive vores omgivelser til vanvid…
  Naturligvis er man berettiget til at have sin egen personlige holdning, men ligefrem at sværte andre til på den bekostning….

  Ja, jeg er temmelig stødt efter at have læst jeres indlæg….skuffende at finde nogen med den holdning et sådant sted!
  Og sandt at sige, så må du hjertens gerne sortere mig fra, som en af dem der ikke er interessant at tale med, sussi!

  Hilsen Karin

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.