Close
Log Ind Opret Bruger

Stor sult

 • Avatar
  Anonym
  28 marts 2006, 12:57

  Hejsa 🙂

  Jeg er i 11. uge, og har oplevet noget sært med kosten!

  Jeg er en stor pige (str. 52), og var allerede før jeg blev gravid igang med kostomlægning sammen med en diætist. Dette arbejde er jeg fortsat igang med da jeg ikke ønsker at tage unødigt på under min graviditet.

  Nu har jeg så både i dag og i fredags oplevet en urimelig stor sult. Spiser små, men sunde måltider, hver 1½-2 timer. Synes det er lidt meget, og føler selv, at jeg spiser meget. Min mand synes ikke det er så slemt, og minder mig om, at min krop jo også arbejder meget.

  Jeg har taget kontakt til min diætist for at spørge om dette kan være normalt, men jeg vil så gerne høre jer, om I har oplevet dage, hvor jeres sult bare er ekstra stor????

  Glæder mig til at høre fra jer.

   

  Smil fra Grace 🙂

   

  29. marts 2006 kl. 08:11

  Jeg havde ikke en voldsom stor sult i de første 15 uger, men så kom den ellers også. Jeg var så bare en af dem som blev stor mens jeg var gravid. Jeg vejede ca. 10 kg for meget før graviditet og tog så 26 kg på. Jeg tror ikke at der er andet at gøre end det du gør. Så længe det er sundt det du spiser, så tager du ikke unødvendigt på i vægt. Efter fødslen (5 mdr) siden tabte jeg mig 17 kg på 1½ uge. S¨å blev det jul og der røg 3 kg på igen. Nu havde jeg altså lige pludselig 21 ekstra kilo at slæbe rundt på. Jeg er også igang med kostomlægning. Startede efter nytår og mangler nu kun 4,6 kg.

  Vi starter snart på baby projekt nr. 2 og så er jeg godt spændt på om jeg kan holde sulten væk denne gang.

  Knus Silke15

  29. marts 2006 kl. 14:58

  Hejsa!

  Jeg kender godt til det du skriver med at være mega sulten. Jeg er nu i 11 uge og har faktiks været konstant sulten siden uge 4. Jeg prøver at spise nogle små mellemmåltider, som frugt, knækbrød og gulerødder ca. hver 1½ time. Hvis jeg ikke får noget at spise, bliveer jeg bare sååå dårlig, som om jeg skal kaste op og får vildt meget kvalme.

  Der er nok ikke så meget at gøre ved det, anden at lytte til sin krop og så prøve at spise sundt.

  Pøj pøj med det hele

  Maria (10+2)

  30. marts 2006 kl. 10:38

  Hej Grace

  Nu hvor du skriver, du var startet hos en diætist, så har du sikkert også lært at spise mange små måltider fordelt over hele dagen (en 7-8 stykker) i stedet for 3 kæmpe store måltider. Det handler nemlig om at holde et stabilt blodsukker for skiftevis falder dette og stiger det lynhurtigt ødelægger det forbrændingen og man taber sig ikke. Mange tror de skal tabe sig ved at lade vær med at spise mad eller næsten ikke, og der kunne ikke være noget mere forkert. Det er vigtigt IKKE at overspise, men at dele sine måltider ud til en i hvert fald 6 gange om dagen, så man lige når at føle at man er let-mæt. Kroppen skal have den rigtige mængde brændstof på for at smide det igen (lyder underligt, men det er altså sandt)

  MEN det lyder som om du gør det rigtige. Det er vigtigt, at du spiser sundt. Hvis du nu er i gang med en diætist så få hende til at lave en sund plan for dig der er regnet ud efter det forhold, at du er gravid – du skal jo ikke på en skrap kur når du er gravid. Du skal have en masse af de rigtige vitaminer etc. men jeg kan godt forstå at du ikke vil tage unødigt på i forbindelse med graviditeten, men jeg tror de fleste af os oplever lidt større sult nu her hvor vi er gravide…..

  Avatar
  Anonym
  5. april 2006 kl. 19:41

  Hej piger 🙂

  Tusinde tak for jeres dejlige tilbagemeldinger.

  Har netop været ved diætisten i dag, og har fået rettet min madplan til. Er nemlig godt i gang med at spise 7 gange om dagen, men nogle af måltiderne skal være lidt større nu. Og det har vi fået tilpasset på en dejlig vis. Og der ud over siger hun (som I også gør!) at så længe jeg holder mig til de sunde ting så skader det ikke, at jeg en dag eller to er ekstra sulten.

  Det føles rigtig dejligt, og nu kan jeg arbejder videre på en god og fornuftig vis!
  Tak for jeres ‘opbakning’ – det er dejligt, at have dette forum, at kan vende sig til *S*

  Smilende hilsner fra Grace 🙂

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.