Close
Log Ind Opret Bruger

Succeshistorier efter ufrivillig abort?

 • 2 august 2018, 14:22

  Hej

  Jeg fik i februar en sen-abort på grund af kromosomfejlen trisomi 18. Jeg er endnu ikke blevet gravid igen. Første gang blev jeg gravid i 6. cyklus. Jeg har endometriose, og kan læse rundt omkring, at endometriose kan reducere æg-kvaliteten. Jeg er virkelig nervøs for, at det ikke kommer til at lykkedes for mig at få et barn. Er der nogen, der har endometriose, som har oplevet en normal graviditet efter en abort?

  2. august 2018 kl. 20:37

  Hej, pga mild endometriose (cyste på den ene æggestok plus en på livmoderen) havde jeg hormonspiral i – fik taget den ud i august 2016 – blev gravid november 2017 men mistede desværre D 25 december i 7. Uge. 

  Præcis tre måneder efter testede jeg positiv igen, og er nu 23+3. 

  Er det i mild eller svær grad du har endo? 🙂 

  det kan sagtens lykkes ????????

  2. august 2018 kl. 22:03

  Hej

  Jeg er diagnosticeret med svær endometriose, lægerne havde egentlig sagt at det var PCOS, men efter et længere forløb fik jeg at vide det var Endometriose. 

  Jeg har været gravid over flere gange, abort-gravid-abort-gravid-abort og når jeg skriver abort, så mener jeg en ufrivillig abort, de har lagt mellem uge 5 og 8. I to af tilfældende har det været på kondom og mini-piller. Så den med reduceret æg-kvalitet vil ikke passe på mig :/ 

  MEN jeg har gennemført to graviditeter, de er nu 3 og 5 år.
  Held og lykke!  cool

  2. august 2018 kl. 22:25

  Jeg har endo, og kom direkte i IVF behandling pga endoen. 

  Jeg blev gravid 2 gange, første gang endte i abort, anden graviditet endte i min søn 

  5. august 2018 kl. 12:36

  Tak for jeres svar, det betyder virkelig meget! Hvor er jeg glad for at høre, at det er gået godt for jer!:) 

  Jeg ved ikke i hvor svær grad, jeg har endometriose. Jeg har fået diagnosen, pga. smerter ved endetarmen omkring min mens. Jeg kan google mig frem til, at det er et tegn på, at det har bredt sig rimelig meget, men kan ikke ses på scanninger. Jeg har også fået at vide, at jeg har haft nogle cyster.

  Skal til lægen og henvises til fertilitetsbehandling om halvanden uge. Så bliver jeg forhåbentligt undersøgt lidt nærmere. Håber sådan det kommer til at lykkes for mig ogsålaugh Det er så forfærdeligt at gå rundt ikke at vide, om det kommer til at ske.

  5. august 2018 kl. 13:13

  En af mine gode veninder har det. Faktisk var det en ufrivillig abort som gjorde at hun fandt ud at hun havde det, fordi det gav ekstreme smerter og lægerne så fandt en kæmpe cyste (som dog heldigvis ikke var farlig "bare" smertefuld at få fjernet"). Nå men hun blev gravid en tre-fire måneder efter igen og har nu en sød lille pigesmiley

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.