Close
Log Ind Opret Bruger

Spisning og opdragelse ????

 • 11 april 2012, 17:57

  Hej tøser,

  Nu har jeg brug for lidt guiding og hjælp.

  Spisningen herhjemme syntes jeg altid går op i hat og briller med Sarah. Hun er endnu ikke super god til selv at spise med gaffel eller ske, helst vil hun bare spise med fingrene, men burde hun ikke nu være stor nok til at det gør man altså ikke? Min søn var kun 11 mdr da han spiste med gaffel og ske og ville slet ikke bruge sine fingre til at spise med!!!

  Jeg kan ikke finde ud af om Sarah bare er en sløv pade og bare tager den nemme løsning eller om min søn bare var meget fremmelig.

  Hvordan er det hjemme hos Jer?

  Nogen dage spiser hun ingenting, for hun vil bare ikke spise sin mad – det er især aftensmaden der er problemet, men morgenmad kan også volde problemer – frokost bliver jo som regel indtaget i DP. Nogen gange vil hun tage en bid og så ned at flintre rundt og så op igen og spise lidt, personligt er jeg nok lidt striks og syntes det er noget pjat, enten så spiser man eller også er man færdig…. Er jeg bare for streng, når hun ikke er ældre?

  Ja jeg er altså lidt frustreret, så nu beder jeg om Jeres hjælp, jeg håber så mange som muligt vil komme med deres besyv om hvordan jeg bedst takler denne situation.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.