Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad spiser I?

 • 12 marts 2020, 19:12

  Hej gravide 😀 Hvordan spiser I? Jeg er kun 6+0 idag, men vil gerne tænke lidt mere over hvordan jeg spiser – selvfølglig for fosterets skyld men også for at jeg ikke tager unødige kilo på. Jeg er blot lidt fantasiløs pt., med mellemmåltider og sådan og så er jeg bare nysgerrig på hvad I andre spiser? Jeg har dage hvor jeg er sulten konstant men også dage hvor jeg faktisk overhovedet ikke er sulten, før til aftensmad… Hvad spiser I, både til de tre almindelige måltider og til mellemmåltider? 

  12. marts 2020 kl. 19:23

  Spiser helt som jeg plejer, er dog blevet mere tilbøjelig til at tage en bolle med pålæg til formiddag fordi jeg er mega sulten.

  Morgenmad er vaniljeskyr med mandler og chokolade

  Frokost er salat med noget kød, nogle gange nudler, chilimayo eller andet. Har kantineordning på arbejde, så det svinger

  aftensmad er helt almindelig aftensmad. Hvad vi lige finder på 🙂

  men havde også en meget fornuftig kost i forvejen 🙂

  12. marts 2020 kl. 19:38

  Min kost har også altos været fin, men vil gerne variere lidt mere og have lidt indspark til HVAD jeg kan finde på. Nu er mine mellemmåltider ofte mandler, en kiks, en bolle, gulerødder, müslibar eller rugbrødschips… eller frugt. 

  12. marts 2020 kl. 19:46

  frfriis skrev :

  Hej gravide ???? Hvordan spiser I? Jeg er kun 6+0 idag, men vil gerne tænke lidt mere over hvordan jeg spiser – selvfølglig for fosterets skyld men også for at jeg ikke tager unødige kilo på. Jeg er blot lidt fantasiløs pt., med mellemmåltider og sådan og så er jeg bare nysgerrig på hvad I andre spiser? Jeg har dage hvor jeg er sulten konstant men også dage hvor jeg faktisk overhovedet ikke er sulten, før til aftensmad… Hvad spiser I, både til de tre almindelige måltider og til mellemmåltider? 

  Hej, 

  Jeg er selv 6+2 og spiser også så nogenlunde, hvad jeg plejer at spise. Jeg tænker over ikke at spise for meget kage, slik, sodavand osv, for netop ikke at ende med at tage for mange unødige kilo på 🙂

  Efter jeg er blevet gravid er jeg altid mega sulten om morgen, så jeg har rykket en af mine skiver rugbrød fra frokosten til om morgenen. 🙂 

  Jeg spiser til morgen en skive rugbrød med ost og smoothie bowl. Så er jeg også begyndt at drikke mælk igen, så jeg får 1 glas mælk til morgen. 

  Til frokost en skive rugbrød med variende pålæg og en masse frugt og grønt (fx i dag en lille avocado, en af de store tomater og en appelsin) 

  Til aften: Varieret retter, men kun en tallerken og så supplerer jeg med frugt og grønt. 

  Til mellemmåltider som jeg prøver at holde mig lidt fra medmindre jeg føler jeg har behov for det selvfølgelig. Men der kan jeg tage et glas kakaomælk eller frugt/grønt 🙂 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.