Close
Log Ind Opret Bruger

spiral. gravid alligevel

 • 2 december 2019, 16:29

  Vi fik vores 5 barn i November 2018, vi var enige om at det var det, og fik en tid ved gynækologen som mente den bedste løsning var en hormon spiral, både fordi jeg havde voldsomme blødninger og fordi den beskyttede godt mod graviditet, så det takker vi ja til, i august måned var jeg inde og få tjekket at det lå som den skulle og det gjorde den heldigvis, så spoler vi lige tiden frem til den 1 december 2019, min krop er underlig jeg har ømme bryster, kvalme osv og det havde jeg i går haft i over en uge og ingen tegn på mens, så jeg tænker det burde ikke kunne lade sig gøre at stå med en positiv graviditetstest, men der går ikke engang 5 min før testen viser 2 streger.

  Har været ved gynækologen i dag som konstatere at spiralen er stødt ud af min krop og det nok ikke vil fungere for mig, og blodprøven vidste også at jeg var gravid, dog ikke så langt henne så skal have taget blodprøver igen onsdag, jeg er så forvirret over hvad vi så skal gøre nu. 
   

  2. december 2019 kl. 20:47

  Åh det er jeg ked af at høre. Er selv blevet gravid, fordi jeg havde mistet min spiral… har nu fået en ny (kobber denne gang), og må indrømme at jeg er mega nervøs for, at det skulle ske igen… Har selv 4 børn…

  Jeg tænker at du skal tage dig en god lang snak med din mand, og sammen vurderer på, hvorvidt I har overskuddet og lysten til et barn mere… 

  Håber I finder den bedste løsning for jer, og giv endelig en update ????

  3. december 2019 kl. 06:31

  Det skal vi også, men synes godt nok ikke det er nemt, men vi må se hvad blodprøverne siger på onsdag. 
  og skal nok komme med en Update når vi ved mere.

  31. december 2019 kl. 07:46

  Står i samme situation – gravid på kobberspiral. Fik det bekræftet ved egen læge igår og videresendt til gynækologisk akutstue for at blive scannet og få taget blodprøve som jeg skal have taget igen d 2 januar og får så svar 3 januar og scanning igen om ca 14 dage. 
   

  31. december 2019 kl. 07:47

  Hvordan gik det med dine blodprøver ? 

  2. januar 2020 kl. 19:46

  Jamen den er god nok, skal scannes igen her den 8 januar for ar se hvor langt jeg er henne.

  2. januar 2020 kl. 19:47

  Sidder din spiral der så endnu eller er den faldet ud. 
  min var faldet ud 🙁

  3. januar 2020 kl. 00:29

  Den 30 december sendte min læge mig på gynækologisk akutstue, hvor de scannede mig. De kunne ikke se spiralet, de sagde de kunne tage et røntgen billede for at finde den, men kun hvis graviditet ikke ønskes, da røntgen kan skabe misdannelser. Jeg fik svar på blodprøver i dag og det er en helt normalt graviditet, som sidder som den skal og udvikler sig som den skal. Jeg skal scannes indvendig igen om 10 dage. 
   

  3. januar 2020 kl. 00:30

  Da de ikke kunne se spiralet i livmoderen sagde de at den nok er faldet ud eller blødt ud. 

  7. april 2020 kl. 22:21

  Hvordan er det gået jer to? 

  Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.