Close
Log Ind Opret Bruger

Søger forældre, der har ‘valgt’ et barn fra

 • 24 februar 2020, 22:57

  Jeg er journalist og er igang med et projekt om forældre, der mister et spædbarn. Jeg vil gerne afdække de sorgprocesser, der kobler sig til at miste og give nogle perspektiver på, hvad det betyder for fremtiden. 

  Jeg søger nogle, der har mistet et barn til en abort efter 12. uge, som er foretaget pga. fysisk eller psykisk sygdom hos det ufødte barn f.eks. Down Syndrom. 

  Er der nogen, der er interesserede i at fortælle deres historie? 

  25. februar 2020 kl. 10:11

  Vi valgte et barn fra til misdannelsesscanningen og fødte i uge 22. Kan du fortælle mere om projektet?

  25. februar 2020 kl. 10:32

  Tak for svar!

  Mit projekt kommer til at belyse fænomenet spædbarnsdød gennem tre forskellige cases/casepar, som har mistet under forskellige omstændigheder. På nuværende tidspunkt har jeg et case-par, der har mistet til sygdom (en uge efter fødsel) og et par, der har mistet pga. en systemfejl; at moderen gik over tid og der ikke blev reageret hurtigt nok i de sidste timer, inden barnet skulle være kommet levende til verden. For at få et endnu bredere perspektiv på den sorg, der kobler sig til at miste et spædbarn, vil jeg derfor gerne i kontakt med nogen, der ligesom jer, har stået med et valg om ikke at få jeres barn. Tanken med det er at belyse, hvordan den sorg, der kobler sig til at miste, i jeres tilfælde får nogle helt specielle nuancer, når man selv står med et valg – uden at man i virkeligheden føler, man har et valg. 

  Altså er hovedformålet med projektet at belyse de sorghåndteringsprocesser, der kobler sig til en spædbarnsdød og komme ind på de positive og negative konsekvenser, det kan have at være igennem sådan en oplevelse. 

  Projektet bliver et digitalt projekt. Det er mit afsluttende projekt på journalistuddannelsen, og det er tiltænkt Kristeligt Dagblad. 

  Hvad tænker du/I om det? 

  25. februar 2020 kl. 11:35

  Det lyder som et spændende projekt. Min mand er ikke interesseret, men hvis du kan bruge mig, vil jeg gerne stille op

  25. februar 2020 kl. 11:37

  Jeg vil meget gerne snakke med dig, ja! Har du mulighed for at sende mig dine kontaktoplysninger på min mail anni.m@live.dk?

  25. februar 2020 kl. 18:46

  Jeg fik en senabort (altså fødte jeg ligesom "alle andre") i sidste uge, da der til NF viste sig svære misdannelser – blandt andet holoprosencefali, omfalocele og univentrikulært hjerte. Jeg fik desuden odds 1:2 for trisomi 13 (Pataus sygdom). Jeg har ikke fået svar på, om der er kromosomfejl, men mit barn havde 20{dde54bef7c1c9c5758f66ecbe333109b1a35dbccb0bc938be51d58c7bf51b358} chance for at overleve første leveuge og ville aldrig nå at blive 1 år.

  Godt nok står jeg midt i sorgen lige nu og det er svært at se fremad, men hvis du tænker at det er noget du kan bruge, så vil jeg gerne hjælpe.

  25. februar 2020 kl. 19:39

  Kære Annemeda. 

  Jeg vil meget gerne snakke med dig. Kan du skrive en mail til mig på anni.m@live.dk eller skrive en besked på mit telefonnummer 93920903? 

  Mvh Anni

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.