Close
Log Ind Opret Bruger

Søger erfaring ift gravid og overvægtig

 • 28 maj 2018, 15:19

  Hej. 

  Projekt B starter for os lige om lidt. Vi nærmer os en tid hvor vi endelig føler vi kan starte med god samvittighed. Vi har ventet trods umådelig skrukhed i 2 år. 

  Jeg er dog svært overvægtig, jeg prøver at tabe mig, men det sker ikke fra den ene dag til den anden. På lidt over et år har jeg smidt 17 kg. Men er stadig overvægtig, da jeg vejer 100 kg… 

  Jeg droppede p-pillerne for 2 år siden da vi troede jeg var gravid, og besluttede så at se om vi cyklus kunne blive normal og det tog lige et år at få en regelmæssig cyklus. Så jeg har en vidunderlig cyklus, kan mærke den i kroppen og det er jeg glad for. 

  Da jeg desværre har “Bogen om barnet”, desværre fordi den kan gøre mig ufatteligt deprimeret, den er meget hård mod overvægtige, så den gør mig ret nervøs over alle dens lister om de negative sider ved en overvægtig der vil være gravid. 

  Jeg søger derfor erfaringer, fra rigtige mennesker. Kom med hele historien, alder, hvor lang tid der gik, skulle der hjælp til, en evt BMI hvis det er ok. Hvordan er/var graviditeten? Er baby sund og rask? Svangerskabsforgiftning/sukkersyge, hvad end jeres graviditet indebar. 

  Mer jeg ude på dybt vand indtil jeg får tabt mig? 

  28. maj 2018 kl. 16:00

  Jeg er selv overvægtig, og jeg er nu gravid med barn nummer to. Første gang tog det 3 mdr fra p-pille stop, dog endte det i en spontan abort, herefter tog det 9 mdr at blive gravid. Fødte i oktober 15,jeg led utrolig meget af kvalme, opkastninger og begyndende bækkenløsning.Fik en efterfødselreaktion og har taget antidepressiv siden. Dette har resulteret i at jeg denne gang havde en vægt på 116(bmi 40,3). Denne gang tog det 3 mdr(ikke planlagt, skulle på spiral) efter stop på minipiller. Denne gang døjer jeg igen med kvalme, opkastninger og lidt bækkenløsning. Dog har jeg sukker i min urin, men har ikke graviditets betinget sukkersyge. Jeg er i dag 33+4.

  Så vil sige at det sagtens kan lade sig gøre. Jeg har endda fået afvide, da jeg var teenager at jeg ikke skulle regne med at kunne blive gravid naturligt, da min livmoder havde mange cyster. 

  Avatar
  td
  28. maj 2018 kl. 16:08

  Barn 1: BMI 38. gravid som 22 årig, gravid i 4 forsøg. Barn stort(4700 g) men ellers fuldkommen problemfri graviditet og han var helt rask. 

   

  Barn 2: BMI 40, gravid 26 år. Første forsøg. Hun vejede 4200 g og igen problemfrit. 

  Jeg har været sluppet nemt igennem 🙂 

  Avatar
  Anonym
  28. maj 2018 kl. 17:22

  Jeg havde et BMI på 35 (mener jeg det var) ved graviditetens start og en vægt på 99,7 kg. Jeg var 28 da jeg blev gravid, 29 nu. 

  Jeg blev gravid 7 måneder efter jeg smed p-piller. Vel og mærke uden at vi som sådan havde styr på ægløsning og alt det, vi havde bare sex når vi havde lyst. 

  Jeg er gravid i uge 32 nu og har en sund og rask pige i maven jf. alle undersøgelser mv. Jeg har ingen videre skavanker, dog lidt smerter omkring symfysen der startede omkring uge 24, har siden gået til fys et par gange og fået øvelser/massage og siden har alt været godt. 

  Jeg er i nu nede og veje 92 kg, så har tabt mig lidt under graviditeten. Det er ikke som sådan noget jeg har gjort noget for, men har ikke kunne spise så store portioner (hvilket jo er meget godt) og så har jeg også forsøgt at bevæge mig lidt ekstra.

   

  28. maj 2018 kl. 17:40

  Melder mig under fanen af problemfri graviditet trods overvægt ???? 

  Første graviditet: 3. ægløsning efter p-pille stop. BMI ca 37

  Anden graviditet: 2. ægløsning. BMI ca 37

  Begge graviditeter måtte afbrydes pga arvelig kromosomfejl (som min mand har). 

  Tredje graviditet: første tilbagelægning efter ægsortering. BMI 35. Er 36+3 med en rask og livlig bokser ???? Jeg selv har det nok som så mange andre gravide – ondt i fødderne, hæver i varmen, lidt smerter i lænden og symfysen mv. Ingen sukkersyge eller andet i den dur  

  Overvægt er jo associeret til diverse komplikationer inkl øget abortrisiko men nu er situationen bare den, at vi var overvægtige da vi besluttede at få børn og sådan er det bare. Kan kun opfordre til at forsætte med din gode livstil som har medført dit flotte vægttab i så vid udstrækning du kan under en kommende graviditet. Hvis du allerede nu har en foretrukken motionsform så hold stædig fast i den og ellers så hyg jer med projekt baby ???????? Ved godt det er svært med alt det man hører omkring det men du må bare køre dit projekt og se hvad der sker og måske skulle du sætte den bog langt væk? Først skal I lige lave babyen og det kræver vist ikke hjælp fra en dum bog ???? 

  28. maj 2018 kl. 19:24

  Jeg havde desværre en graviditet med problemer den ekstra vægt (tog endda kun 8kg på) gjorde mine hofter værkede.  Svært og finde pænt tøj.  Døjede med blodtrykket.  Fin sukkersygen og.var konstant på sygehuset for at. Live tjekket for fostervandsforgiftng. Endte med at blive sat igang og fik aks.    Ville jeg gøre det om igen tjo. Men næstegang ville jeg gerne smide lige lidt mere (havde tabt mig 25+kg).  Men resultatet er jo skønt

  28. maj 2018 kl. 20:32

  BMI 35. 

  1. barn(20 år) gravid i første forsøg

  2. barn(22 år) gravid i 2. forsøg

  3. barn(29 år og ny mand). Gravid efter 2 år. Pga. min mands dårlige sædkvalitet skete der intet. Min cyklus er regelmæssig og livmoder og æggeledere er tip top.Vi valgte privat udredning og 1 ICSI-forsøg der mislykkedes, skulle holde en måneds pause til nyt forsøg med en fryse blastocyst men blev naturligt gravid i pausen. 

  Ingen komplikationer ved nogle af graviditeterne. Dog 2 akutte kejsersnit som ikke har været overvægtsrelateret og 1 planlagt kejsersnit som har forløbet problemefrit. 

  Børnene har vejet ca. 3400g. 

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.