Close
Log Ind Opret Bruger

Social rådgiver

 • 9 december 2021, 16:06

  hej jeg står i den situation at BH’en mener at vi skal tage i mod en rådgiver. Da de ser at vores dreng har svært ved hans følelser og at danne en samværd med de andre børn! Men det sagde jeg allerede i Vuggestuen! Min søn sad altid selv aldrig sammen med de andre. Fik at vide det kommer … nu går han i BH og er 4.5 år. Han snakker rigtig godt og han har udviklet sig på det kreative også. De har lavet et pictogram til ham i BH’en . Også skal vi igang med at lave en herhjemme …

  han leger med nogle børn men ikke så meget som de andre børn. De siger også han hænger meget ved de voksene. Ligeså min datter de er tvillinger. De siger først nu at min datter er ved at udvise samme tegn som min søn. Men her hjemme er det slet slet ikke sådan vi ser dem.
  Ja de leger og kan være som søskende kan være.
  min søn spørger tit hvornår er det weekend. Hvor længe skal jeg sove hvor mange dage er der tilbage til weekend.
  jeg har nogle sygdomme/lidelser. Som jeg ikke viser mine børn. Men de bliver ved med at køre på mig i BH’en om min “sygdom” faren for aldrig noget at vide han arbejder og har en uddannelse.. men jeg går ledig.
  mine børn er glade og vokser og får deres vacciner vi får krammer vi giver krammer vi elsker simpelhen de børn så højt!
  vi får store krammer når vi henter dem

  Altså jeg vil beskrive dem som alm. børn.
  men min søn har lige noget med hans frustrationer og at han nævner gang på gang hvornår er det weekend.
  vi betaler for en fuldtid og den hører jeg også får at når jeg går hjemme så kan jeh godt tage ham hjem noget før osv osv.

  tænker i man skal tage i mod social rådgiver ? Eller har vi ret til at takke nej ? da vi ikke ser problemer i hjemmet ?
  det virker som om at BH’en vil lægge den over på os…. Mvh

  håber på svar  

  9. december 2021 kl. 20:02

  Jeg synes, I skal tage imod det. Husk det er ment som en hjælp og ikke et angreb 😊 vi bad selv om at få en samtale med børnepsykologen tilknyttet vores børnehave, i en periode hvor vores ene barn havde det svært i børnehaven – der var ingen problemer hjemme, kun dernede, det er jo en ærlig sag. Det var rigtig dejligt at få nogle råd til, hvordan vi bedst kunne hjælpe.

  Det er flere år siden nu, og vi har i øvrigt et super socialt barn nu i god trivsel, som er meget populær i skolen 😊 Børnehave kan være uoverskueligt for nogle børn, hvis der er meget larm, mangler struktur eller lignende.

  At personalet nævner, du godt kunne hente ham før, gør de nok i den bedste mening – hvis det er svært og hårdt for jeres dreng at være i børnehaven, ville nogle korte dage eller en fridag engang imellem nok gøre ham godt.

  9. december 2021 kl. 21:26

  mange tak for svar.

  Vi tager i mod social rådgiveren.

  Det med at hente ham noget før. Har vi tit gjort… men det lægger de ikke mærke til 🙁 det er lidt træls og få sådan en rapamante at man skal lige huske det.. når vi nu gør det… 

  men vi finder nok en løsning 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.