Close
Log Ind Opret Bruger

Snart gravid og overvægtig

 • Avatar
  Anonym
  2 februar 2005, 20:22

  Hej jeg er en ung, overvægtig kvinde, stadig studerende.
  Jeg plejede at tage p-piller, men i slutningen af sidste år belv jeg syg og p-pillen må have blevet skyllet ud med diarréen, så få dage efter begyndte min blødninng, men varede to dage og snart efter det oplevede jeg flere af symptomerne på graviditet 🙂 Det gjorde at jeg fik en voldsom lyst til at blive gravid, det var nok min biologiske ur, der begyndte at tikke højt, selvom jeg kun er 21 år 😀
  Men jeg fik så menstruation igen og der går nok et på måneder før den bliver normal. Jeg plejede ikke at få menstruation (i flere år) før jeg fik p-piller, men jeg tror nu nok at den komme, for jeg er på slankekur og foreløbig har jeg tabt 4 kilo, 2 af dem var i juleferien, men det går 1 op og så 1 ned igen, så jeg vil gøre mit for at det kun vil gå ned igen ^^ for man hører jo at ægløsningsen går bedre når man ikke er så overvægtig mere (fedtet blokere ikke mere for ægget i æggelederen)
  Spændende ^^

  Hej hej
  Lissi:-D

  3. februar 2005 kl. 09:00

  hejsa
  Jeg ville da bare sige held og lykke med begge projekter 🙂
  Ja det er vist rigtig nok det er lettere at blive gravid når man ikke er så overvægtig, men det kan nu sagtens lade sig gøre aligevel.
  Mht. til om der går måneder efter p-pille stop før mens bliver normalt, så er det slet ikke sikkert. Det er vist en gammel skrøne at der går måneder før de er ordentlig ude af kroppen.
  Men held og lykke.
  Hilsen Dorthe

  3. februar 2005 kl. 14:42

  …Jeg faldt lige over dit indlæg, og fik en trang til lige at blande mig. Håber det er ok!

  Har du nogensinde hørt om PCO? Det er en tilstand som mellem 15-20% af alle kvinder har i mere eller mindre grad. PCO er en slags hormonforstyrrelse som betyder at kvinderne har let ved at blive overvægtige, samt at menstruationerne bliver meget uregelmæssige (måneder til år), eller stopper helt. Jeg tænkte på, om du eventuelt skulle tale med din læge om denne mulighed, idet det ved blodprøver kan spores om du skulle være disponibel for PCO, samt at det kan ses ved en undersøgelse af dine ægstokke.

  Grunden til at jeg bekymre mig er den, at det for PCO piger KAN være svært at blive gravid, både pga de uregelmæssige menstruationer, men også idet der ofte ikke finder ægløsning sted. Dette kan afhjælpes med medicin, når du påtænker at blive gravid.

  Jeg vil anbefale dig at tjekke hjemmesiden http://www.pcoinfo.dk, her kan du læse meget mere om symptomer, og vurdere om du eventuelt burde tale med din læge!

  Held og lykke med projektet!

  Knus fra Iben

  PS Skriv endelig igen, såfremt du har spørgsmål, evt under min profil, så “misser” jeg ihvertfald ikke din besked!

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.