Close
Log Ind Opret Bruger

Smerter i begge sider af underlivet???

 • 4 maj 2018, 14:28

  Hej 

  Håber der nogen der kan dele lidt ud af deres erfaring. 

  Jeg har aldrig af mens smerter før. Men det har jeg nu, meget voldsom i begge sider af underlivet. Havde sex med min kæreste sidst jeg havde ægløsning og håbede på den sad der denne gang. Så blev ked af det da mens kom. Men hvorfor så mange smerter når jeg ikke har haft det før. Den niver i begge sider og har ondt i lænden. Sorry for info, men blødte ganske lidt d.2/5 og lidt mere mens lignende d.3/5 og nu i dag meget meget lidt igen. Men voldsomme smerter? 

  What to do? 

  Nogen der har prøvet det? 

  Tror desværre ikke der er nogen baby. 

  9. juni 2018 kl. 08:18

  Lige din situation kender jeg ikke til desværre.  Jeg oplever netop det mildt det modsatte, jeg er vant til intense mens smerter, så intense jeg har været nødt til at melde mig syg fra arbejde de sidste måneder, men nu er jeg gået to dage over tid, sker aldrig, og min rytme er slet ikke den samme op til mens. 

  Skal lige siges at vi havde en useriøs første cyklus forsøg, og jeg har en BMI på 33, så ved at jeg ikke kan være så heldig at blive gravid ved et så useriøst forsøg og i første hug. 

  Mig det er 2 år siden jeg smed p-piller, der gik et år før jeg havde en cyklus jeg turde stole på. 

  Ønsker dig held og lykke!

  9. juni 2018 kl. 11:28

  Ja Oki. Jeg smed mine p-piller for 13 år siden, har været gravid naturligt men mistede. Der havde jeg først tegn i uge 8. ???? 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.