Close
Log Ind Opret Bruger

Smerter hjælp

 • 27 november 2021, 21:09

  Hej derude..

  min situation er således at jeg havde min menstruation i slutning af  sep, nærmere omkring d. 24-25 sep. fandt så ud af sidste fredag jeg var gravid – jeg fik bestilt en tidlig scanning og kom afsted dagen efter, damen sagde jeg var ca 4-5 uger henne. Jeg undrede mig da jeg ikke syntes det stemmer overens med ugerne siden jeg sidst havde mens?

  nå mit spørgsmål er således.. jeg har de sidste 4 dage haft mens smerter i underlivet + lænden. Men de sidste 2 dage tager de mere ved både i styrke og længde. Smerte kommer hver time nu. Det skal lige siges jeg har været gravid 2 gange før, men synes ikke smerterne minder om de ligament smerter jeg havde dengang.

  kunne det være tegn på abort eller har jeg bare kraftige ligamentsmerter? 🙄

   

  venlig hilsen den forvirrede 😑

  27. november 2021 kl. 21:20

  Jeg har ingen blødninger!! Skal lige siges

  27. november 2021 kl. 23:43

  Det er ret svært at sige jo…

  ligamentsmerter kan variere meget. I min første graviditet havde jeg ikke rigtig nogen, denne graviditet startede de meget tidligt, og nogen så voldsomme når jeg rejste mig at jeg måtte sætte mig igen.

  se tiden an, eller kontakt egen læge, hvis du er bekymret 🙂

  27. november 2021 kl. 23:53

  Tak for svar 🙂 har snakket med en vagtlæge da jeg hele dagen idag har haft smerter hver time. Så er mere rolig nu, vi tænker det er ligament smerter, har bare ikke prøvet at opleve dem så smertefulde før.

  28. november 2021 kl. 21:49

  De kan gøre rigtig ondt 🙂

  når jeg af og til får dem nu, særligt når jeg rejser mig for hurtigt fx, føles det som en kniv i siden 😅 meget smertefuldt..

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.