Close
Log Ind Opret Bruger

36+6 smertefuld uge! hvad kan man gøre?

 • 9 september 2016, 08:55

  Hej alle 

  Håber nogen vil komme med lidt input smiley

  Siden søndag har jeg haft smerter i venstre side af underlivet. Det føles lidt som konstant sidestik og det går IKKE væk! 

  Vi har i ugens løb opdaget at lillepigen vender forkert og vi skal have et vendingsforsøg på mandag. Jeg er dog ret utryg ved at det gør så ondt i underlivet. Onsdag var det så slemt at jeg hverken kunne gå, stå, sidde eller ligge uden at vride mig i smerte. JM'erne ved ikke umiddelbart hvad smerterne skyldes, men mistænker at jeg kan have et indvendigt blåt mærke eller at lillepigen ligger og sparker på nogle nerver.

  I starten af graviditeten havde jeg en cyste ca. det sted. Den gik dog hurtigt væk af sig selv.  Men nu kan jeg ikke lade være med at tænke om det måske er derfor det gør så ondt nu? 

  Tror I mon at fødegangen vil være villige til at undersøge mig/scanne mig for at se om det kan være det, eller skal jeg bide smerten i mig?  Jeg går og spænder så meget i kroppen at min ryg nu er blevet helt øm, og synes bare pludselig at jeg ikke har de bedste forudsætninger for mig selv, hvis fødslen nu snart skulle gå i gang.  

  JM'erne kan som sagt ikke sige hvad det kan skyldes, men indtil videre har det ikke virket som noget de vil undersøge.   Frygter  bare at vi er nødt til at stoppe vendingsforsøget fordi det vil gøre for ondt, og vil jo rigtigt gerne have at det lykkes.  Så ved ikke lige hvad jeg skal stille op.

  Hov, så fik jeg da også skrevet en halv roman indecision

  Men bare at få tankerne ud er jo også rart sad

   

  9. september 2016 kl. 09:02

  Du bliver scannet inden de forsøger at vende baby.. Så nævn der at du har ondt, så kigger de helt sikkert efter om der er noget..

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.