Close
Log Ind Opret Bruger

Små børn

Tagget: 

 • 15 maj 2024, 07:40

  Hej alle

  Vi står i den ærgerlige situation, at jeg og børnenes far går fra hinanden. Vi har en pige på 1,5 år og tvillinge drenge på 3,5 måned.

  Deres far mener at han skal have enten tvillingerne eller vores datter og så må vi mødes i weekender. Jeg mener det er bedst hvis søskende ikke skilles og at alle børn flytter sammen med mig. Det er ikke optimalt at være alene med tre børn, men jeg har et netværk der kan hjælpe, mere end hans netværk kan.

  Hvordan står man stillet i en sådan situation?

  15. maj 2024 kl. 08:47

  Hej,

  Ked af at høre i står i sådan en situation 😥

  Jeg mener bestemt ikke det er korrekt at splitte søskende ad, og det tror jeg heller ikke er normal procedure. Børnene er ret små og det vil nok blive vægtet at de bor fast ved dig og har samvær med far som langsomt bliver trappet op.

  Jeg synes i skal kontakte familieretshuset og gå rådgivning, de er dygtige til at fokusere på hvad der er det bedste for børnene og til at begge forældre får en rolle i deres liv.

  Held og lykke med det hele ❤️

  15. maj 2024 kl. 10:36

  Tak for dit svar. Det er virkelig en øv situation. Især fordi det er hans valg igennem en længere kamp og med fødselsdepression oveni, har vi ikke haft det nemt. Men tingene er ved at blive bedre med mig.

  Jeg vil jo heller ikke mene, at man kan splitte søskende. Men spørgsmålet er også, om jeg mon “bare” må flytte med børnene især hvis han er uenig. Du har nok ret i at familieretshuset skal indover, når vi ikke kan komme til enighed. Jeg er bare bange for at miste min ældste datter, når hun går i dagpleje hvor vi bor og trives. Så vil det nok være svært at argumentere at hun skal væk.

  åh det er svært!

  15. maj 2024 kl. 11:40

  Du må ikke bare flytte når i ikke er enige. Få fat i familieretshuset først, ellers risikere du at spænde ben for dig selv, det er jo også hans børn og han har også ret til dem ❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.