Close
Log Ind Opret Bruger

Hvordan slapper man af ?

 • 10 oktober 2011, 13:22

  Hej alle

  Så nu har jeg brug for jeres hjælp igen. Jeg har været igennem ialt 5 forsøg, 2 x ICSI med min mands sæd, 3 x IUI-D i naturlig cyklus. Jeg har fået min mens idag, og jeg skal nu starte op med pergotime med efterfølgende IUI-D

  Min mands familie har tidligere været i kontakt med en bestemt dame som de mener kan se ind i fremtiden. Da jeg kom ind i famlien troede jeg ikke rigtig på det, men hun har efterfølgende forudsagt flere forskellige ting som efterfølgende har vist sig at være rigtige. Blandt andet forudså hun et lille barn i familien død 1-2 måneder før en tragisk ulykke skete, og barnet døde.

  Hun har nu ialt 3-4 gange via familiemedlemmer givet mig besked om at hun ser mig og min mand med 2 børn. Men det skete ikke før jeg begyndte at slappe af.

  Nu har min svigerinde så lige skrevet til mig at hun snakkede med et familiemedlem igår som sagde at damen stadig så mig med 2 børn, men jeg SKULLE virkelig til at slappe af. Min svigerinde måtte egentlig ikke sige det til mig, men som min svigerinde sagde jamen så er det jo en god nyhed som måske kan holde mit humør lidt oppe ovenpå mens idag.

  JA jeg ved godt jeg skal slappe af, men det er altså lidt lettere sagt end gjort! Når man SÅ gerne vil have et barn som vi gerne vil, og vi ved at min mands sædprioduktion ikke er tilstede ja så sætter man sig altså bare ikke tilbage og venter på at der kommer et barn fordi en venlig dame fortælle at man skal slappe af.

  Jeg er på ingen måder stresset. Jeg arbejder fuldtids eller det vil sige arbejder 3-4 gange om ugen, hvortil jeg går i skole 1-2 gange om ugen i København (bor på Lolland), hvor jeg læser CMA på forhåbentligt mit sidste år. Jeg har nemlig valgt at skrive mi afhandling i løbet af foråret i mine weekender hvor manden alligevel er på arbejde.

  Jeg ved hvordan min krop reagere når den er stresset, jeg har nemlig tidligere været gået ned med stress da jeg boede/arbejde i København. Og jeg er faldet så markant til ro efter jeg er flyttet til Lolland.

  Jeg ved jeg er en pige som er meget aktiv, og har mange bolde i luften, det har jeg alle dage haft, og jeg trives ved det.

  Men hvad mener hun egentlig med at jeg skal slappe? Hvad skal jeg gøre for at slappe af? Jeg vil da hellere have at hun komme med den opskrift som jeg kan forholde mig til…

  11. oktober 2011 kl. 07:22

  Ser hun mig med en Lotto million??   

  Ah jeg skal nok være sød. Jeg har aldrig troet på sådan noget, men har en søster der går vildt op i de ting..

  Mht. at slappe af, så har jeg hørt at akupunktur skulle være rigtigt godt sammen med IUI. At akupunktøren kan øge blodgennemstrømmen i livmoderen, optimerer forholdene m.v. OG få dig til at slappe mere af, de steder du spænder. Ellers ville jeg da kombinerer det med massage el. og så sætte dig for at du i de 14 dages rugetid, ikke laver noget vildt, men sætter dig med en god bog foran pejsen, eller vinduet og bare hygger. 

  Jeg ville faktisk have taget til akupunktur i den her omgang, men kunne ikke lige få det til at passe med arbejde og børn. Men VIL nå det i næste omgang.. ‘

   

  11. oktober 2011 kl. 09:34

  Hej det lyder som en dejlig forudsigelse hun har og hun har sikkert ret.

  Men den bliver lidt svær den du skriver med at slappe af…..for når du beskriver det du laver mv. lyder det i mine øre som om du trives rigtig godt med det……og hvis jeg skulle anbefale noget så var det nemlig at beskæftige sig med noget man trives godt med.

  Mon ikke det kan være tankerne omk. baby projektet hun strengt henviser til, for selv om man ikke føler sig stresset så ved vi jo hvor meget det egentlig kan påvirke en. Evt. arbejde mere med at netop at få tankerne lidt over på noget andet eller bruge tiden til at "forberede" dig på når det lykkes – foreksempel så brugte jeg tiden på at sætte mig ind i make up, rengøringsmidler, coffein fri drikke og hvilken kost/motion som kunne fremme projektet. Eller forkæl dig selv med massage, ansigtsbehandlinger o.l.

  Ved ikke om du kan bruge det til noget, men håber snart 2 børn melder sig

  Avatar
  Anonym
  11. oktober 2011 kl. 18:19

  Det kender jeg godt at alle omkring siger: du skal bare slappe af, så skal det nok lykkes, ja baaaaaaaare….

  Men alligevel prøver jeg i den her omgang at prøve det som virker for mig og vil gerne dele mine erfaringer. Jeg har prøvet akupunktur og synes det var en rigtig god oplevelse. Desuden prøver jeg at spise sundt og sove meget og ikke gøre noget socialt hver aften, men også have fri aftener derhjemme.

  Når jeg føler at jeg er ved at blive syg som lige nu (forkølelse, blærebetandelse) vælger jeg at tage det roligt og blive hjemme og prøver ikke at komme tilbage til arbejde hurtigst muligt – som jeg ellers gør. Jeg vil give min krop god tid til at blive rask igen.

  Du får en stor

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.